APOKALIPSA U REGIONU! BEZ STRUJE CEO BALKAN: U SRBIJI STABILAN SISTEM! Čitajte u Srpskom telegrafu!

Autor:

Svet

22.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

APOKALIPSA U REGIONU! BEZ STRUJE CEO BALKAN: U SRBIJI STABILAN SISTEM! Čitajte u Srpskom telegrafu!

Foto: shutterstock

Srpski telegraf u izdanju za subotu 22. juna donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

PRAVI OBRAČUN VELIKIH DRŽAVA POČINJE POSLE RATA U UKRAJINI

Vladimir Putin potpisao je s Kim Džong Unom odbrambeni savez, a saradnju s ovom zemljom, kao i Kinom i Iranom, Rusija širi tako što će im predati najnaprednije vojne tehnologije sposobne da ugroze SAD i njegove saveznike posle rata u Ukrajini.

Ovu noćnu moru zapada zbog formiranja novog vojnog bloka otkrio je Volstrit džurnal, koji se pozvao na više funkcionere u američkoj vojsci i obaveštajnim službama. Oni su najviše zabrinuti zbog brzine kojom četiri zemlje protivnice SAD produbljuju svoju vojnu i obaveštajnu saradnju.


ISTRAŽIVANJE MEĐUNARODNOG REPUBLIKANSKOG INSTITUTA - OPOZICIJA NA
APARATIMA!

Građani Srbije su zadovoljni pravcem kojim ide država, pokazalo je istraživanje Međunarodnog republikanskog instituta. Tako je još jedna ugledna institucija ponovo srušila Sneška opozicionarima, koji sve vreme vrte mantru da se u zemlji živi nikad lošije, da se vuku pogrešni spoljnopolitički i ekonomski potezi, te da će oni doći glave vladajućoj koaliciji, pre svih predsedniku zemlje Aleksandru Vučiću.

Foto: Republika


Naslovna strana Srpskog telegrafa za 22. jun 2024.
 


SKANDALOZNO: MREŽA MARKA ZAKERBERGA ZLOUPOTREBLJAVA NAJMLAĐE -INSTAGRAM DECI NUDI SEKS!

Popularna društvena mreža Instagram, u vlasništu Marka Zakerberga, preporučivala je seksualni sadržaj deci od 13 godina! Ovo je otkrio list Volstrit džurnal u najnovijem istraživanju, a rezultati istraživanja - kada počinje da se pojavljuje neprimeren sadržaj i koji tačno - zaprepašćujući su.


VLASNIK I INSTRUKTOR STRELJANE OPTUŽUJU KECMANOVIĆA - OTAC KOSTI 
GURAO PIŠTOLJ U RUKE!

Instruktor u streljani "Partizan praktikal šuting" optužio je juče Vladimira Kecmanovića, oca monstruma Koste, koji je pobio devetoro drugara i čuvara škole "Vladislav Ribnikar" 3. maja prošle godine, da je u streljani praktično gurao pištolj u ruke sinu i sam ga obučavao da puca!


"KAVČANI" GODINAMA SPREMALI LIKVIDACIJU CETINJANINA - UBIJ ROGU, OPROSTIĆU TI 10.000E!

"Kavački klan" godinama je pokušavao da likvidira "škaljarca" Dragana Roganovića Rogu (36), koji je prekjuče ubijen na Cetinju s Petrom Kaluđerovićem (20) u eksploziji podmetnute bombe. Još 2017. Roganović je ranjen, ali je tada čudom preživeo. On je znao da je na meti suprotstavljenog klana i nekako je uspevao da umakne ubicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading