STRAVIČAN PRIZOR NA OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Telo muškarca (36) izvučeno iz vode!

Autor:

Svet

21.06.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo su kasnije identifikovali rođaci

STRAVIČAN PRIZOR NA OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Telo muškarca (36) izvučeno iz vode!

Foto: Printscreen Facebook

U lučkom grčkom gradiću Keramoti kod Kavale danas je zavladala tuga i uznemirenost nakon šokantnog otkrića tela muškarca na obali. Nesrećni muškarac, star 36 godina, pronađen je na plaži u okolini, a obalska straža je odmah reagovala i izvukla telo na obalu. Identitet muškarca je kasnije potvrđen od strane njegovih rođaka.

Preliminarna istraga u toku

Lučka uprava Keramotija sprovodi preliminarnu istragu povodom ovog tragičnog događaja, a obdukcija tela je naložena Forenzičkoj službi Trakije. Detalji o uzrocima smrti muškarca još uvek nisu javno objavljeni, a lokalno stanovništvo je potreseno ovim događajem.

Reakcija lokalne zajednice

Ova vest je izazvala veliku pažnju u Keramotiju, te su se mnogi meštani okupili da izraze saučešće porodici preminulog. Tuga i neverica su obuzeli ovaj mirni gradić na obali, a stanovnici su u šoku zbog ove tragične vesti.

Bezbednost na plažama u fokusu

Ovaj slučaj je podsetnik na važnost bezbednosti na plažama i potrebu za dodatnim merama opreza tokom letnje sezone.

Lokalne vlasti će preduzeti korake kako bi se osiguralo da se slični incidenti ne ponove u budućnosti.

Apel za poštovanje bezbednosnih mera

Tamošnje vlasti su pozvale sve posetioce plaža da budu oprezni i da poštuju bezbednosne mere kako bi se izbegle tragedije poput ove.

Bezbednost na plažama je od suštinskog značaja, i važno je da svi budu svesni potencijalnih opasnosti i preduzmu odgovarajuće mere predostrožnosti, rečeno je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading