TRAGEDIJA U KUĆI, JEDNA OSOBA UBIJENA A TRI RANJENE: Policija zatekla krvav prizor, lekari imali pune ruke posla

Autor:

Svet

22.06.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su medijima rekle da su bile uznemirene nakon što su se čuli pucnji

TRAGEDIJA U KUĆI, JEDNA OSOBA UBIJENA A TRI RANJENE: Policija zatekla krvav prizor, lekari imali pune ruke posla

Foto: youtube.com/CBS News

Jedna osoba je preminula, a tri su ranjene i prevezene u bolnicu nakon pucnjave u privatnoj kući u gradu Vonu na jugoistoku Kanade.

Policija oblasti Jork u kanadskoj provinciji Ontario saopštila je da se incident dogodio oko 09.30 ujutro u kući u području između Mejdžor Mekenzi Drajva i Veston Rouda u kvartu Vudbridž u Vonu, prenosi kanadski javni servis CTV.

Jedna ranjena osoba je prevezena u bolnicu sa povredama opasnim po život, druge dve zadobile su ozbiljne, ali ne životno ugrožavajuće povrede, a jedna osoba je pronađena bez znakova života, saopštila je policija.

"Rana faza istrage je pokazala da je ovaj incident izolovan i da nema trenutne pretnje za javnost," rekla je portparoloka policije Lisa Moskaluk i dodala da za sada nema informacija o odnosu između osoba koje su pogođene i vlasnika kuće u kojoj se dogodila pucnjava.

Stanovnici u blizini su rekli CTV News Toronto-u da su bili uznemireni nakon što su čuli pucnjavu, a jedan od njih je potvrdio da je prvo čuo 10 pucnjeva, pa kratku pauzu, a onda još pet do šest pucnjeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading