"SVAKO ZLO VAMA NAS VESELI": Evo kako su se mali maturanti u SPLITU na monstruozan način oprostili od profesora! Direktorka zgrožena - "Ovo je govor mržnje"

Autor:

Svet

22.06.2024

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uz ovakvu mladost ne moramo da se brinemo za budućnost, jer je nemamo", komentarisao je Splićanin koji je natpise slikao

"SVAKO ZLO VAMA NAS VESELI": Evo kako su se mali maturanti u SPLITU na monstruozan način oprostili od profesora! Direktorka zgrožena - "Ovo je govor mržnje"

Foto: Shutterstock

Juče je bio poslednji dan škole u Hrvatskoj, a ovaj dan posebno je važan osmacima koji su po poslednji put seli u osnovnoškolske klupe.

Svi oni na neki način taj dan obeležavaju, najčešće druženjem, ponekad i pokojom bezazlenom podvalom. Ipak, nekolicina osmaka Osnovne škole "Marjan" odlučila je poslednji dan škole da obeleži na zaista neprimeren način, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, na ogradu igrališta u blizini škole postavili su nekoliko potpuno neprimerenih natpisa u kojima spominju direktorku i neke nastavnike.

Na nekoliko natpisa na beloj pozadini vidi se i crtež veštice na metli, a u jednoj od poruka se kaže "svako zlo vama nas veseli, sve najgore 8a vam želi". U natpisima se pominje i korupcija.

Uz ovakvu mladost se ne moramo brinuti za budućnost jer je nemamo - komentarisao je slučaj čitalac koji je snimio ovaj užas.

Zbog cele situacije kontaktirana je i direktorka Zdenka Barović, koja kaže da u 43 godine svog radnog staža nije doživela ovako nešto.

- Šta da vam kažem, ja sam na bolovanju i celo jutro sam u kontaktu s kolegama iz škole. Nisam ovo nikada doživela, a radim 43 godine, ovo je govor mržnje. Zvali smo zbog svega i policiju, ali i roditelje učenika - kazala je direktorka.

Ceo incident je prijavljen policiji. O samom incidentu s natpisima nisu odmah mogli dati više informacija, ali su oko 7.30 sati primili prijavu da se ispred škole koristila pirotehnika. Po pitanju pirotehnike pri dolasku nisu pronašli elemente za dalje postupanje.

- Danas smo bili pojačano angažovani kako bismo prevenirali sve moguće incidente, nadamo se da do njih neće doći jer je veliki broj kolega na terenu - kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading