JEZIV ZLOČIN U AUSTRIJI! OTAC BACIO SINA (6) SA INVALIDITETOM U REKU! Ono što je potom uradio kako bi prikrio ubistvo, ledi krv u žilama! MONSTRUM IZA REŠETAKA!

Autor:

Svet

26.04.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima istražitelja, Florijan A. je dete bacio u reku pa je navodno sam sebe udario u potiljak flašom koju je nosio u kolicima, u kojima je pre toga bilo dete.

JEZIV ZLOČIN U AUSTRIJI! OTAC BACIO SINA (6) SA INVALIDITETOM U REKU! Ono što je potom uradio kako bi prikrio ubistvo, ledi krv u žilama! MONSTRUM IZA REŠETAKA!

Foto: Printscreen/Youtube

Gotovo dve godine nakon tragičnog događaja, javni tužilac u Insbruku optužio je Nemca  Florijana A. (39) za ubistvo svog šestogodišnjeg sina Leona. Prema navodima iz spisa, mališan je preminuo 28. avgusta 2022. nakon što ga je otac, navodno zbog njegovog invaliditeta, gurnuo u poplavljenu reku, a zatim lažirao napad na sebe.

Kako se navodi, optužnica je podignuta nakon godinu dana, a Florijan A. je morao da čeka u pritvoru više od godinu dana dok je istraga u Austriji bila u toku.


Prema navodima istražitelja, Florijan A. je dete bacio u reku pa je navodno sam sebe udario u potiljak flašom koju je nosio u kolicima, u kojima je pre toga bilo dete. Tu flašu, kad je bacio mališana u reku,  je razbio o asfalt i sam sebe udario po glavi. Nakon toga je pao i ležao na asfaltu dok ga slučajni prolazik nije video.  

On je u svojim intervjuima tvrdio da je bio napadnut dok je šetao sa sinom i da se nakon udarca privremeno onesvestio. Međutim, kada se osvestio, video je ljude oko sebe i shvatio da su kolica prazna. Telo malog Leona pronađeno je nekoliko sati kasnije na peščanom sprudu udaljenom oko 1.500 metara.


Advokati Florijana A. tvrde da je njihov klijent nevin i sumnjaju u izveštaje iz oblasti sudske medicine, neurologije, psihijatrije i forenzike podataka koji sa stoprocetnom verovatnoćom pokazuju da je otac ubica deteta.

Dr Albert Hajs (75) je na konferenciji za štampu u Insbruku istakao da su forenzičari bili neadekvatni i amaterski, te da nisu uspeli da obezbede odgovarajuće dokaze. Takođe, navodi se da su na mestu zločina pronađeni DNK tragovi nepoznatih osoba, a da nisu sve krhotine iste flaše bile obezbeđene i pregledane.

Odbrana ima rok od 14 dana da uloži prigovor na optužbe, a datum suđenja pred porotom u Insbruku još nije određen. Florijan A. negira krivicu, dok javni tužilac tvrdi da su rezultati istrage doveli do optužnice zasnovane na pretpostavci da je optuženi pokušao da lažira pljačku kako bi prikrio svoje delo. Ovaj slučaj i dalje izaziva pažnju javnosti svojom tragičnom pričom i kontroverzama oko dokaza i tvrdnji stručnjaka.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading