HTELA DA SE RAZVEDE OD MUŽA, PA SE ON ZAKLEO NA OČEVOM GROBU DA ĆE JOJ OPET BITI VERAN: Otkriveno šta se dešavalo pre tragedije kada je Alma sa troje dece SKOČILA U REKU

Autor:

Svet

07.05.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Alme Arazi još nije otkriveno u reci Bojani, dok su ostaci dvoje od troje njene dece, koje je sa sobom povela u smrt nađeni

HTELA DA SE RAZVEDE OD MUŽA, PA SE ON ZAKLEO NA OČEVOM GROBU DA ĆE JOJ OPET BITI VERAN: Otkriveno šta se dešavalo pre tragedije kada je Alma sa troje dece SKOČILA U REKU

Foto: Facebook/Printscreen

Alma Arazi, Albanka koja je 4. maja sa svoje troje dece skočila u reku Bojanu planirala je da se razvede od supruga Ergisa kada je otkrila da je on konstantno vara.

Telo Alme i sina nije još pronađeno, za razliku od dve ćerke, od kojih je jedna već sahranjena.

Alma Arazi otkrila je u mobilnom telefonu svog supruga, ali i preko prijatelja da je on uveliko vara i to sa nekoliko žena i nameravala je da se razvede i napusti s decom Albaniju.

Od toga je u poslednjem momentu, nekoliko dana pre tragedije odustala kad joj je Ergis obećao da će prekinuti sve kontakte sa drugim ženama.

Albanski Top Čenel, pozivajući se na članove njene porodice, navodi da je Alma otišla u Italiju u januaru da radi kako bi zaradila za izgradnju kuće za život sa decom.

Ergis je međutim stalno zvao suprugu i molio je da se vrati, a jednom prilikom se navodno zakleo na očevom grobu da će prekinuti vanbračnu vezu koju je imao, prenosi Kurir.

"Alma je devet godina starija od Ergisa. Imala je osnovno obrazovanje dok je Ergis završio samo četiri razreda. Upoznali su se preko rođaka i nakon venčanja emigrirali u Nemačku. Tamo su živeli u slozi i dobili dve ćerke. Prekretnica je bio povratak u Albaniju jer Ergis više nije imao bliskost sa porodicom uprkos činjenici da su dobili treće dete koje je pre smrti imala tri godine", navodi novinarka albanske televizije Dorjana Bezat.

Ergis je prethodne tri godine navodno imao veze sa drugim ženama.

"Alma je videla u njegovom mobilnom telefonu fotografije i snimke koje je snimio sa prijateljima i pokazala ih sestrama. Rekla im je da pati što je njen muž to uradio. Htela je da razvede i sa decom otišla od kuće. Potom je emigrirala u Italiju u januaru. Tamo se zaposlila jer je htela da sredi nedovršen sprat na kući da živi sa decom. Deca su ostala sa ocem i očevim bratom i njegovom ženom jer Ergis nije hteo da joj da punomoćje da ih povede", navodi novinarka.

Alma se međutim vratila posle mesec dana.

"Ergis ju je pozvao telefonom i zakleo se na očevom grobu da će prekinuti vanbračne veze i posvetiti se porodici. Vratila se u Albaniju samo zbog te zakletve", navodi novinarka.

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu.

Ergis je inače uhapšen u nedelju zbog sumnje da izazvao samoubistvo supruge i dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vukan

08.05.2024 09:19

ljubomora nije razlog da se oduzme deci život, kao ni sebi!