MILOJEVIĆ JASAN PRED DUEL SA LUČANCIMA: ''Tako bi trebalo da razmišljamo!''

Autor:

Sport

07.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali'' - poručuje Milojević.

MILOJEVIĆ JASAN PRED DUEL SA LUČANCIMA: ''Tako bi trebalo da razmišljamo!''

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u sredu u Lučanima gde ih očekuje meč sa ekipom Mladosti u okviru 34. kola Superlige Srbije. Trener crveno-belih, Vladan Milojević je istakao da Mladost zasluženo učestvuje u plej-ofu i da će njegov tim morati da pruži svoj maksimum kako bi ostvario pozitivan rezultat.

- Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali - naveo je Milojević.

Milojević se dotakao i kadrovske situacije.

- Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti - dodao je iskusni strateg.

Imao je poruku za navijače.

- Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako bi trebalo da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa  - rekao je Milojević.

Iako je osvajanje titule matematički potvrđeno, Milojević je naglasio da ekipi neće dozvoliti opuštanje do kraja sezone.

- Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj, na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili, to je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading