VRUĆA ATMOSFERA U MORAČI: Navijači Budućnosti čuvenom pesmom dočekali košarkaše Partizana!

Autor:

Sport

07.05.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Varvari nisu štedeli crno-bele.

VRUĆA ATMOSFERA U MORAČI: Navijači Budućnosti čuvenom pesmom dočekali košarkaše Partizana!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana suočavaju se sa izazovom da se plasiraju u finale ABA lige, ali put do tog cilja neće biti lak. Nakon pobede nad Budućnosti pre sedam dana u Beogradu, očekuje ih paklena atmosfera u "Morači". Dvorana je ispunjena navijačima domaćeg tima, obećavajući težak izazov za crno-bele.

Nakon što su košarkaši Partizana izašli na zagrevanje, bilo je jasno da ih očekuje vrela atmosfera. Međutim, iznenađenje je usledilo kada su navijači u "Morači" ovacijama dočekali trenera Partizana - Željka Obradovića, ali su zato košarkaši prošli sasvim suprotno, pošto su Varvati dočekali pesmom 'Umro je Parizan'.

Nakon prvog meča i poraza Budućnosti, atmosfera u dvorani dodatno je zagrejana. Podgoričani su se oglasili saopštenjem u kom su skrenuli pažnju na loše suđenje i izborili preko dvadeset grešaka na štetu svog kluba. Ovo dodatno ukazuje na napetost i očekivanja koja prate ovaj susret.

Košarkaši Partizana suočavaju se sa zahtevnim izazovom u "Morači", ali uz podršku trenera i navijača, nadaju se plasmanu u finale ABA lige. S obzirom na atmosferu i tenziju koja okružuje ovaj meč, očekuje se da će biti izuzetno uzbudljiv za sve ljubitelje košarke. Crno-beli brane trofej ABA lige, pa je to dodatni pritisak na izabranike Željka Obradovića, a motiv više za Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading