PRVA KOALICIJA U SRBIJI KOJA JE PREDALA LISTU ZA LOKALNE IZBORE U JAGODINI! Na listi se našli najugledniji ljudi, izlaze pod sloganom ''Za domaćinsku Jagodinu''!

Autor:

Vesti

26.04.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koalicija izlazi pod sloganom - Za domaćinsku Jagodinu.

PRVA KOALICIJA U SRBIJI KOJA JE PREDALA LISTU ZA LOKALNE IZBORE U JAGODINI! Na listi se našli najugledniji ljudi, izlaze pod sloganom ''Za domaćinsku Jagodinu''!

Foto: Jedinstvena Srbija

Prva koalicija u Srbiji  koja je predala listu za lokalne izbore  u Jagodini je koalicija pod nazivom  "Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija -Ivica Dačič -Socijalistička partija -Za domaćinsku Jagodinu".

Na listi su najugledniji ljudi koje ima grad Jagodina. Koalicija izlazi pod sloganom - Za domaćinsku Jagodinu.

- Kada vi na televiziji ponovite neku emisiju i kažete da je to na zahtev gledalaca, tako je i sada zahtev građana da se okupe stranke koje imaju vidljiv rezultat da se nastavi sa izgradnjom i da nastavi da se radi na jednu listu i ta lista je “Aleksandar Vučić - Beograd sutra” u kojoj je i Jedinstvena Srbija”, jer Beograd nema vremena da čeka i Srbija nema vremena da čeka - izjavio je nedavno gostujući na televiziji Pink, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Opozicija se ponaša kao Kalimero u onom crtanom filmu, tražili su izbore, dobili su izbore, tražili su ponavljanje izbora, dobili su ponavljanje izbora, iako je vladajuća koalicija imala većinu u Skupštini grada Beograda. Bojkot izbora od strane dela opozicije znači da ih neće biti 4 godine u Skupštini grada Beograda. Taj deo opozicije će opet da traži nove vanredne izbore, reći će “da vlast nema legitimitet” i tako dalje. Ni Srbija ni grad Beograd nemaju vremena za gubljenje. Građani našeg glavnog grada znaju šta je radila vlast do sada, koliko je izgrađeno, koliko je Beograd promenio vizuelni izgled. Mi, izlaskom na zajedničku listu na izborima za beogradski parlament ne dajemo sinergiju zbog glasova, već dajemo sinergiju delima, onome što je izgrađeno, što su rezultati dosadašnjeg rada vlasti u Beogradu, čiji je i Jedinstvena Srbija deo. Opozicija trenira, ali izgleda da trenira krivi sport, američki fudbal ili ragbi, koji nije previše zastupljen kod nas - kazao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading