ŽENA PEČURKAMA NAMERNO UBILA TROJE LJUDI! Pozvala na ručak roditelje muža, tetku i njenog supruga, a onda se dogodio zločin

Autor:

Svet

07.05.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sudu se izjasnila da je nevina

ŽENA PEČURKAMA NAMERNO UBILA TROJE LJUDI! Pozvala na ručak roditelje muža, tetku i njenog supruga, a onda se dogodio zločin

Foto: Pixabay, Wikipedia

Žena iz Australije Erin Paterson stara 49 godina izjasnila se danas kao nevina na sudu povodom optužbe da je otrovnim pečurkama ubila tri osobe i pokušala da ubije još dve.

Paterson je 29. jula prošle godine pozvala na ručak svog muža, njegove roditelje, tetku i njenog muža, od kojih je svoj dolazak samo muž otkazao u poslednjem trenutku, prenosi BBC.

Nekoliko sati nakon obroka koji je uključivao pečurke zelene pupavke, četvoro gostiju je počelo da se oseća loše, a posle par dana su svi umrli od trovanja osim muža tetke.

Policija je imenovala Paterson kao osumnjičenu nakon što jedina nije imala nikakvih zdravstvenih problema posle tog obroka, a kasnije je otkrila da je ona već pokušala da otruje svog muža tri puta.

Nisu samo u Australiji opasne pečurke, a još opasniji ljudi koji imaju jednako zle namere.

Više od 80 zvanica završilo je pravo sa svadbe u bolnici zbog teškog trovanja hranom.

Aranza Rodrigez prisustvovala je u subotu ceremoniji u meksičkom gradu Kuernavaki nakon čega je hitno prebačena u bolnicu Crvenog krsta gde se lečena od bakterijske infekcije.

Rodrigez je za meksički list Proceso rekla da hrana poslužena oko 18 sati i da su prvi gosti počeli da se žale na bolove u stomaku i da povraćaju već oko 21 sat.

Rodrigez se prisetila da su za predjelo poslužene divlje pečurke sa kozjim sirom i paradajzom, dok su glavno jelo bila pileća prsa punjena spanaćem i estragonom uz pire od slatkog krompira.

Muškarcima je posluženo meso sa sosom od viskija za glavno jelo. Nije sigurna od koje hrane joj je tačno pozlilo, međutim, seća se da su divlje pečurke imale miris jake hemikalije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading