STORMI DANIJELS OTKRILA PIKANTNE STVARI O TRAMPU: Zvezda filmova za odrasle rekla šta joj je govorio o Melaniji, ali to nije sve (VIDEO)

Autor:

Svet

07.05.2024

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stormi Danijels je govorila pred 12-članom porotom i punom sudnicom

STORMI DANIJELS OTKRILA PIKANTNE STVARI O TRAMPU: Zvezda filmova za odrasle rekla šta joj je govorio o Melaniji, ali to nije sve (VIDEO)

Foto: Tanjug?AP, Profimedia

Stormi Danijels je zauzela stav na suđenju Donaldu Trampu.

Zvezda filmova za odrasle svedoči o 130.000 dolara koje je dobila da bi ćutala o svojoj navodnoj aferi sa bivšim predsednikom.

Foto: Tanjug/AP Photo/Mary Altaffer, Pool

Donald Tramp

 

Tramp je negirao sve tvrdnje da je imao intimnu vezu sa Stormi Danijels. To je najvažnija tema na suđenju za koj+e tužioci veruju da bi moglo da potraje još dve nedelje.

Sudija Merčan je presudio da će Stormi moći da svedoči o "se*sualnim činovima" sa Trampom tokom njegovog boravka na optuženičkoj klupi.

Tužiteljica Suzan Hofinger rekla je sudiji da "neće biti opisa genitalija ili bilo čega".

- Važno nam je da otkrijemo da je imala odnose sa njim i kako se osećala zbog toga.

Stormi Danijels se seća da joj je Trampov telohranitelj rekao da Tramp želi da se sastane sa njom na večeri.

Ona se setila telohranitelja Donalda Trampa pod imenom "Kit" koji joj je rekao da Tramp želi da se nađe sa njom na večeri.

- F ne -  priseća se Danijels svog početnog odgovora. Ona je razmenila kontakt informacije sa Trampovim telohraniteljem Kitom Šilerom.

 

 

Sudu su prikazane kontakt informacije sačuvane u njenom telefonu kao "Kit Tramp". Kaže da u to vreme nije znala Kitovo prezime.

Situacija u sudnici je bila takva da se Danijels smejala na početku svog svedočenja o njenom prelasku u filmove za odrasle, dok je za to vremeTramp nije gledao u oči.

Stormi Danijels je više puta ispričala svoju životnu priču, o odsutnoj majci, siromašnom kraju, erotskom plesu i prelasku u filmove za odrasle.

Nikada to do sada nije ispričala u sudnici, okružena advokatima i pred porotom.

Ona priča veoma brzo, ponekad se smeje zbog apsurdnosti svega toga, povremeno diže ruke i obećava da će poštedeti žiri detalja svog prvog filma za odrasle.

Za to vreme Tramp gleda napred. Povremeno se čini da gleda njeno svedočenje na monitoru ispred sebe. Ponekad je zatvarao oči, kao da želi da izrazi svoj prezir prema celoj stvari. Stormi Danijels ga uopšte nije pogledala.

Ko je Stormi Danijels?

Zvezda filmova za odrasle optužuje Donalda Trampa da joj je platio 130.000 dolara "tajnog novca" da bi ćutala o njihovoj "aferi".

Ona je prvi put stekla slavu izvan industrije filmova za odrasle zbog svoje navodne afere sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom.

Tvrdila je da joj je Tramp uplatio 130.000 dolara kao tajni novac kako bi prećutala njihov se*sualni susret uoči izbora 2016. godine.

Nakon istrage njujorškog tužioca o isplati, velika porota je u martu 2023. optužila Trampa za optužbe povezane sa poslovanjem i prevarom.

Dok Tramp oštro poriče da je imao odnose sa Danijels, on je 2018. priznao da je odobrio isplatu gospođi Danijels.

Na Tviteru je rekao da je svom advokatu Majklu Koenu platio "mesečnu naknadu" da zaustavi "lažne optužbe" koje je iznela Danijels nakon što je godinama poricao da je znao za isplatu.

Neko je rekao da je ona plesačica, a Danijels kaže da je to bio balet, moderan, step, ali da je bio egzotičan ples. Seća se da je išla u klub da gleda. Niko od nje nije tražio ličnu kartu, pa je vikendom počela da pleše.

Danijels ispituje tužilac Suzan Hofinger.

Svedočenje je počelo tako što je ona govorila o svom odrastanju u Luizijani. Ona je sve vreme govorila brzo i izgleda nervozno u sudnici.

Danijels se priseća susreta sa Donaldom Trampom na golf događaju slavnih na jezeru Taho. Bila je ispitivana o golf događaju 2006. godine. Potvrdila je da je tamo prvi put srela Donalda Trampa.

- Bio je to veoma kratak susret - priseća se Danijels. Ona kaže da su se svi predstavili i pozdravili. Istakla je da je znala da je Tramp igrač golfa.

O Melaniji Tramp

Stormi Danijels se prisetila njihovog razgovora tokom večeri o Melaniji Tramp.

- Da, vrlo kratko - seća se Stormi Danijels. Seća se da su gledali slike i da je ispitivala o njegovoj ženi. Ona je rekla da joj je Tramp rekao: "O, ne brini zbog toga“.

- Tramp mi je rekao da ne spavaju u istoj sobi - rekla je glumica.

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug-AP

Tramp i Stormi Danijels

Stormi Danijels pravi šou na sudu

Stormi Danijels je veoma ekspresivna svedokinja, koja koristi svoje ruke i lice - sve bore u nosu, napučene i osmehe - da ispriča svoju priču.

- Čuli smo da "kondom koristi obavezno" tokom snimanja, koliko često se testira na polno prenosive bolesti (jednom mesečno od 2006., sada dva puta mesečno), o njenoj "plavoj kosi i velikim grudima", kao i o prvom susretu sa Trampom, kada je udario smotanim časopisom - ističe reporter sa suđenja.

12 porotnika i zamenika pažljivo slušaju.

Stormi Danijels se seća da je Donald Tramp bio na krevetu u boksericama kada je izašla iz kupatila.Kaže da se u početku zaprepastila. U tom trenutku je osetila da se soba "okrenula".

Ona kaže da je morala da koristi kupatilo. Seća se da je prala ruke i stavljala ruž i gledala u svoju torbu: "Nisam ponosna na to“, rekla je Danijels.

Foto: Tanjug-AP

Donald Tramp i Stormi Danijels

- O moj Bože, šta sam pogrešno shvatila da bih bila ovde? - rekla je Danijels, prisećajući se tog trenutka. Kaže da je pokušala da zakorači i ode i da je mislila da je sebe dovela u lošu situaciju.

Kako kaže, seća se da je Tramp tada krenuo, ali insistira da to "nije bilo na preteći način".

- Mislim da sam se onesvestila - rekla je Danijels. Kaže da se jednostavno ne seća, ali da nije bila pijana niti se drogirala.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading