ALMIN MUŽ SVE PARE TROŠIO NA LJUBAVNICU, A DECA NISU IMALA ŠTA DA JEDU: Sestra žene koja je sa decom skočila u SMRT otkrila sve do DETALJA

Autor:

Svet

07.05.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tragedija je uznemirila kako albansku, tako i javnost širom regiona

ALMIN MUŽ SVE PARE TROŠIO NA LJUBAVNICU, A DECA NISU IMALA ŠTA DA JEDU: Sestra žene koja je sa decom skočila u SMRT otkrila sve do DETALJA

Foto: facebook printscreen

Tragična vest o smrti Alme Arazi potresla je javnost, a njena sestra je otkrila detalje o problemima sa kojima se Alma suočavala u poslednje vreme.

Prema njenim rečima, Alma je teško podnosila neverstvo svog supruga Ergisa, ali i finansijske probleme koje je imala zbog njegovog ponašanja.

Neverstvo i finansijski problemi

Almin suprug Ergis bio je navodno neveran, trošeći novac sa osamnaestogodišnjom devojkom umesto da ga donosi kući.

To je dovelo do teške situacije u kojoj Alma nije imala dovoljno novca da obezbedi hranu za svoju decu, što je bio izuzetno težak teret za nju kao samohranu majku.

Sestra Alme je istakla da je Alma bila divna žena i majka, te da je bila posvećena deci i vodila ih u školu, uprkos svim problemima sa kojima se suočavala.

Porodični odnosi i sahrana

Genta, sestra Alme, potvrdila je da nije bila prisutna na sahrani svoje sestričine, a istakla je da nemaju kontakt sa Ergisovom porodicom.

Takođe, izrazila je želju da se Almino telo sahrani u Draču, što je dodatno istaklo napetost u porodičnim odnosima.

Tragičan ishod

Nakon što je Alma skočila u reku Bojanu sa troje dece, tragičan ishod je zadesio celu porodicu.

Tela Alme i njenog sina pronađena su danas, dok je devetogodišnja Ergeze pronađena u subotu, a osmogodišnja Grejsi izvučena iz reke u ponedeljak.

Ergis Arazi, suprug i otac dece, uhapšen je zbog sumnje da je izazvao samoubistvo svoje porodice.

Tragična sudbina Alme Arazi i njene dece ostavlja dubok trag u zajednici, ističući važnost prepoznavanja i rešavanja ovakvih problema.

Ova tužna priča podseća nas na važnost podrške i empatije prema onima koji prolaze kroz teške trenutke, kao i potrebu za zaštitom i podrškom žrtava nasilja u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading