ALMINOM MUŽU ODREĐEN PRITVOR: Varao je i nagovarao DA SE UBIJE, a zbog ovog gesta NIKO posle tragedije više neće da ČUJE ZA NJEGA

Autor:

Svet

07.05.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ga je njegova porodica branila tvrdeći da je bio posvećen ženi i deci a da je upravo ona bila neuračunljiva, istraga za sada pokazuje da je ipak Ergis bio taj koji je huškao suprugu da digne ruke na sebe

ALMINOM MUŽU ODREĐEN PRITVOR: Varao je i nagovarao DA SE UBIJE, a zbog ovog gesta NIKO posle tragedije više neće da ČUJE ZA NJEGA

Foto: Facebook/Printscreen/Ergys Arazi

Sud u Albaniji odredio je pritvor uhapšenom Ergisu Araziju (31), mužu tragično nastradale Alme Arazi (39) koja se ubila skokom u reku Bojanu kod Skadra, kada je u smrt povela i troje maloletne dece.

Alminom mužu sud u Albaniji odredio je pritvor bez vremenskog ograničenja, prenose mediji.

On je optužen za nasilje u porodici i podstrekivanje na samoubistvo svoje dece i supruge Alme.

Podsetimo, Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Tužilaštvo tvrdi da je nakon što je popila kafu sa sestrom svog supruga 2. maja, Alma Arazi rekla da će brat doći po nju i da će otići da odmori kod njega u kući, ali je počinila tragičan čin.

Prema optužnici, Ergis Arazi "kao posledica kontinuiranog psihološkog nasilja nad svojom suprugom, koje se manifestovalo u vidu stalnih uvreda i preljube, ozbiljno narušavajući njeno dostojanstvo, izazvao je samoubistvo građanke A.A., koja je u ozbiljnom psihološkom stanju skočila u reku zajedno sa troje maloletne dece".

Navodno je Ergis Arazi imao vanbračnu aferu sa 18-godišnjakinjom i vređao svoju ženu, nazivajući je "mentalno bolesnom" i tražeći od nje da napusti stan.

Ranije danas je iz hladne Bojane izvučeno njeno telo i telo njihovog trećeg deteta.

Mediji u Albaniji prenose i da je Ergisov rođeni brat bio u zatvoru zbog posedovanja kanabisa ali i ubistva koje nikad nije dokazano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading