MONSTRUOZNO: Snimak otkriva kako ukrajinski vojnici pucaju u glavu ranjenim ruskim vojnicima! (VIDEO)

Autor:

Svet

05.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasavajući snimak potvrđuje sve nemilosrdnije borbe na prvoj liniji fronta u Ukrajini

MONSTRUOZNO: Snimak otkriva kako ukrajinski vojnici pucaju u glavu ranjenim ruskim vojnicima! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/JulianRoepcke



Novi snimak objavljen od strane analitičara Bilda, Julijana Repkea, potvrđuje da se borbe na prvoj liniji fronta u Ukrajini postaju sve nemilosrdnije. Na snimku se navodno vidi kako pripadnici ukrajinskih snaga ubijaju ruske ranjenike, što je izazvalo oštru reakciju Repkea koji je postavio pitanje da li je ovo normalizacija potpuno neprihvatljivog ponašanja moderne vojske.

 

 


Monstruozni čin na snimku izaziva osudu

Na snimku se vidi kako dvojica vojnika, koji deluju nenaoružano, pokušavaju da pobegnu kroz šumu, a potom su meta drona koji ispušta bombu. Nakon eksplozije, vojnici prilaze ranjenicima i iz blizine pucaju u njih, što je izazvalo žestoku osudu Repkea i kritiku korisnika koji su pokušali da nađu opravdanje za ovaj monstruozni čin.

Optužbe i kontraoptužbe

Do sada nije poznato gde je nastao snimak, a nijedna strana se zvanično nije oglasila povodom ovog događaja. Ovo nije prvi put da se slični snimci pojavljuju - nedavno je zabeleženo jezivo smaknuće dvojice protivnika koji su bacili oružje i podigli ruke u znak predaje.

Medijski i propagandni rat

Sve informacije o sukobu u Ukrajini su prenete iz relevantnih izvora, ali imajući u vidu medijski i propagandni rat, redakcija moli čitaoce da budu pažljivi i da skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bi se pravovremeno reagovalo i ispravile eventualne greške.

Ukratko, novi snimak potvrđuje da se borbe na prvoj liniji fronta u Ukrajini postaju sve brutalnije, a oštre osude i optužbe se prepliću dok svet pažljivo prati razvoj situacije.

 

 

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading