OSUĐENA MAJKA DEČAKA-UBICE! Ona i muž kupili pištolj kojim je njihov sin izvršio MASAKR u školi!

Autor:

Svet

06.02.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka tinejdžera (14) koji je izvršio masovno ubistvo u školi optužena po četiri tačke optužnice.

OSUĐENA MAJKA DEČAKA-UBICE! Ona i muž kupili pištolj kojim je njihov sin izvršio MASAKR u školi!

Foto: Shutterstock, OAKLAND COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Tragedija koja je zadesila srednju školu Oksford u Mičigenu 2021. godine i dalje je tema koja potresa javnost. Dženifer Krambli (45), majka tinejdžera koji je izvršio masovnu pucnjavu u školi, nedavno je osuđena za ubistvo iz nehata po četiri tačke optužnice. Njen sin, koji danas ima 17 godina, a u vreme zločina je imao 14, pucao je u četiri svoje drugarice iz razreda, a sedam osoba je ranjeno.

Tužioci su tvrdili da je Dženifer iz nehata dozvolila svom sinu da ima pištolj i ignorisala znakove upozorenja. Naime, par je bio pozvan na sastanak u školu zbog uznemirujućeg crteža njihovog sina, ali su odbili da ga odvedu kući. Nakon toga, sin se vratio u razred sa pištoljem u rancu i izvršio strašan čin.

Dženifer je postala prva osuđena majka u Sjedinjenim Američkim Državama za ubistvo iz nehata u masovnom ubistvu njihovog deteta. Majka je optužena po četiri tačke za ubistvo iz nehata, od kojih svaka nosi maksimalnu kaznu od 15 godina. 

Sudski proces je bio izuzetno težak, a porota je razmatrala slučaj više od deset sati pre donošenja presude. Sudija je nakon suđenja izjavio da je ovo bila jedna od najtežih odluka koje je morao da donese. Ovaj proces je testirao granice odgovornosti roditelja u slučajevima pucnjave u školama i postavio važna pitanja o ulozi porodice u sprečavanju sličnih tragedija.

Njen suprug Džejms suočava se sa istim optužbama, ali u odvojenom suđenju.


Tragedija u Oksfordu i sudski proces koji je usledio ostaju duboko urezani u sećanje javnosti, podsećajući nas na važnost odgovornosti i prevencije u cilju sprečavanja sličnih strašnih događaja, prenosi CNN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading