SPAVALA NAJMANJE SA JEDNIM UČENIKOM, OSTALIMA SLALA VRELE FOTKE: Nastavnica uhapšena zbog neprikladnog odnosa, a evo šta je JOŠ radila sa đacima

Autor:

Svet

05.05.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predavala je u školi konstantno gledajući kog će učenika da zavede

SPAVALA NAJMANJE SA JEDNIM UČENIKOM, OSTALIMA SLALA VRELE FOTKE: Nastavnica uhapšena zbog neprikladnog odnosa, a evo šta je JOŠ radila sa đacima

Foto: slidell police department

Tridesetpetogodišnja nastavnica Aleksa Vingerter iz američke države Luizijane uhapšena je u utorak zbog seksualnog zlostavljanja učenika.

Nastavnica je uhapšena nakon što je policija prikupila dovoljan broj dokaza protiv nje jer su do tog trenutka imali samo prijave kako se "sumnjivo ponaša prema đacima".

Aleksa je učenicima slala svoje eksplicitne fotografije i poruke a navodi se da je barem sa jednim đakom imala odnose.

Cilj joj je bio da zavede što veći broj dečaka koji su u pubertetu, te im je s tim u vezi, nekoliko puta kupovala alkohol navodeći ih na pogrešan put u životu, prenosi Njujork post.

"Istražitelji su pronašli dovoljno dokaza da je Vingerter spavala s najmanje jednim 18-godišnjakom, a bila mu je mentorka i da je kupovala alkohol za učenike", objavili su iz policije.

Aleksa Vingerter je nekim učenicima slala svoje golišave fotografije, a na nekima od njih je masturbirala. Majka jednog od učenika videla je te slike i prijavila je nastavnicu školskom odboru, a oni policiji.

Školski odbor potvrdio je da Aleksa više ne radi kod njih.

"Sigurnost učenika nam je prioritet. Svako sumnjivo ponašanje prijavljujemo policiji", objavila je škola.

Ističe se i da je Aleksa Vingerter do sada imala korektne odnose sa kolegama u školi, te da van odnosa sa pojedinim učenicima niko nije imao primedbu na njeno ponašanje.

U prethodnoj školi gde je radila niko nije imao ništa loše da kaže za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading