"PUSTI GA, VIDIŠ DA JE KRETEN, KRETENUŠO JEDNA!" Opasna TUČA, SEVALE pesnice, objavljen ŠOKANTAN snimak novog BATINJANJA u saobraćaju (VIDEO)

Autor:

Svet

05.05.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj incident još jednom naglašava važnost održavanja javnog reda i mira, kao i ulogu koju policija ima u očuvanju bezbednosti građana

"PUSTI GA, VIDIŠ DA JE KRETEN, KRETENUŠO JEDNA!" Opasna TUČA, SEVALE pesnice, objavljen ŠOKANTAN snimak novog BATINJANJA u saobraćaju (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Dalmacija Danas

U petak popodne, u Ulici Domovinskog rata u Splitu, došlo je do incidenta koji je izazvao pažnju prolaznika i rezultirao intervencijom policije.

Prema snimku koji je zabeležio jedan od svedoka, u sukob je bilo umešano pet osoba i dogodio se u blizini raskrsnice sa Ulicom Hrvatske mornarice.


Na snimku se čuje žena iz jednog automobila kako uzvikuje "Pusti ga, vidiš da je kre*en. Kre*enušo jedna", dok muškarac iz Audija preti suvozačici da će je polomiti.

Onda su usledili udarci i naguravanje, pri čemu su dve osobe završile na podu, pre nego što je policija stigla na lice mesta.


Portparolka PU splitsko-dalmatinske, Antonela Lolić, potvrdila je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, te da su policijski službenici intervenisali i priveli u stanicu sve učesnike sukoba.

Kriminalističko istraživanje je pokazalo da postoji osnovana sumnja da su četiri osobe počinile prekršaj iz člana 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je jedna osoba prekršila član 13 istog zakona.

Zbog toga će protiv svih biti podneta optužnica nadležnom opštinskom prekršajnom sudu. Srećom, nije bilo ozbiljno povređenih.


Ovaj incident još jednom naglašava važnost održavanja javnog reda i mira, kao i ulogu koju policija ima u očuvanju bezbednosti građana.

Podsetimo, danas je oko 10:15 časova, zagrebačka policija primila poziv koji ih je odveo u Ulicu Jačkovina, smeštenu u četvrti Vrapče.

Na licu mesta zatekli su zastrašujuću scenu - mladić (28) je nožem izbo svoju majku (68) u njihovom porodičnom domu.

Nažalost, žena je podlegla povredama nanesenim oštrim predmetom, dok je osumnjičeni odmah uhapšen i stavljen pod nadzor policije, piše Dalmacija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading