OVAKVOG GA ODAVNO NISMO VIDELI: Kralj Čarls uslikan u NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU: Monarh na trenutak zaboravio na TEŠKE TRENUTKE koje prolazi

Autor:

Svet

05.05.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj je u kraljevskoj loži sedeo sa svojom snajom Sofi.

OVAKVOG GA ODAVNO NISMO VIDELI: Kralj Čarls uslikan u NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU: Monarh na trenutak zaboravio na TEŠKE TRENUTKE koje prolazi

Foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Kralj Čarls III iznenadio je juče sve stigavši na Royal Windsor Horse Show, inače omiljeni godišnji događaj njegove pokojne majke, kraljice Elizabete II.

Međutim, njegovo pojavljivanje u vreme lečenja od rakanije izazvalo toliko pažnje, koliko njegovo opušteno ponašanje.

Kralj je u kraljevskoj loži sedeo sa svojom snajom Sofi, a gledajući konje umirao je od smeha pa je u jednom trenutku čak i brisao suze.

A ovih dana Čarls se nakon nekoliko meseci vratio svojim kraljevskim dužnostima. Nakon što se javnost već više od dva meseca brine o njegovom stanju, kralj je za povratak dužnostima odabrao vrlo simbolično mesto.

Sa suprugom, kraljicom Kamilom, posjetio je Centar za lečenje raka u Londonu.

Iz palate su ranije izvestili i da su lekari ohrabreni kraljevim napretkom u lečenju raka, te da su optimistični oko nastavka njegovog oporavka, piše BBC.

U zvaničnom saopštenju najavili su njegov odlazak u kliniku, ali i ostale obaveze.

"Takođe, kralj i kraljica će ugostiti Njihova Visočanstva vladara i vladaricu Japana tokom njihove zvanične posete u junu. Kako se bliži prva godišnjica krunisanja, Njihova Visočanstva duboko su zahvalna za sve lepe želje koje su im pristizale iz celog sveta tokom lepih i izazovnih trenutaka u poslednjih godinu dana", poručili su iz palate.

Podsetimo, kralj Čarls istupio je s dužnosti početkom godine, kada je objavljeno da ima rak.

U martu je usledio još jedan šok iz kraljevske porodice, kada je kraljeva snaja Kejt Midlton objavila kako i ona boluje od karcinoma, nakon što su mesecima kružile razne teorije zavere o njenom zdravlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading