KOD KOSTE NAĐEN PAPIR S PLANOM! EVO ŠTA BI HTEO DA RADI KAD IZAĐE: Maloletni zlikovac se nada slobodi, pa već smišlja čime bi se bavio

Autor:

Hronika

03.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do detalja ispisao koji bi mu bili prvi koraci kada ga puste jer je uveren (pogrešno) da će se to brzo desiti.

KOD KOSTE NAĐEN PAPIR S PLANOM! EVO ŠTA BI HTEO DA RADI KAD IZAĐE: Maloletni zlikovac se nada slobodi, pa već smišlja čime bi se bavio

Foto: privatna arhiva,printscreen

Monstrum Kosta Kecmanović ubeđen je da će, pre ili kasnije, a on je siguran da će to biti uskoro, morati da ga puste s psihijatrijske klinike, na kojoj provodi dane. Ta nada je pogrešna, ali to njega ne sprečava da kuje planove šta će da radi kad se nađe na slobodi.

Kako Republika saznaje, u njegovoj sobi nedavno je pronađen papir na kojem je do detalja ispisao svoje planove, a on ga je, što je posebno zanimljivo, ostavio nasred stočića da bude lako uočljiv. Da li je time hteo da pošalje neku poruku da bi, eto, kako on zamišlja, mogao da se socijalizuje u uključi u normalan život, možemo samo da naslućujemo, međutim, da to svakako nije istina, to znamo.

NEPOVEZANO

Bilo kako bilo, kako kaže naš izvor, Kecmanović ni na tom papiru ni u onome što govori uopšte ne pominje roditelje, osim majku u negativnom kontekstu.

- On se očigledno nada izlasku, a glavno o čemu piše je to da bi živeo u inostranstvu. Dakle, plan mu je da ode iz Srbije, e sad, kako bi to uradio, to ne navodi. Napisao je i da bi hteo da putuje i radi nešto vezano za putovanja. Ima tu i nekoliko nepovezanih rečenica, kao da je počinjao neku misao, pa skakao na drugu, zatim treću. Ali to će već analizirati stručnjaci - objašnjava naš sagovornik.

Podsetimo, Kosta se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu.

Iako postoje posebna ograničenja u ovoj ustanovi, on ima pristup papirima, koje uglavnom koristi za crteže, a koji ujedno pomažu psiholozima da saznaju i utvrde šta je u glavi dečaka-ubice.

- Ne crta svaki dan, ali kada crta, uglavnom su to neke mračne slike, u kojima se ne može naći nijedna pozitivna stvar. Naime, na papirima nema nacrtane prirode, nasmejanih ljudi i životinja, već škrabotina koje teško ko može da razume. Upravo ti crteži pomažu psiholozima da utvrde o čemu tinejdžer razmišlja i da li oseća kajanje za ono što je počinio - objašnjava izvor iz istrage, konstatujući da o bilo kakvom kajanju teško može da bude reči.

SVI ŠOKIRANI

Kako dodaje, tim stručnjaka je šokiran ponašanjem dečaka jer on ne oseća nikakvu emociju niti je pokazuje.

- Činjenica je da Kosta ima pomračenje uma i to je pokazalo njegovo ponašanje. Takođe, crteži su još jedan od pokazatelja za to. Psiholozi kažu da ne postoji nijedan crtež za koji bi se moglo reći da dečak pokušava da iskaže bilo kakvo pokajanje. Zapravo, on ovim dodatno pokazuje da ne oseća ni trunku kajanja za sve što je počinio - zaključio je izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Leštanac

03.02.2024 20:57

Nerazumem šta naše sudstvo čeka i odlaže sudjenje masovnom ubici? Jel priznao ubistvo? Priznao! Evo već će skoro godinu dana kako ga veštaće stručnjaci i on ne pokazuje ni trunke kajanje. Pod hitno izmeniti Zakonski propis, kako je prvih dana rekao Predsednik Vučić i da se ovaj masovni ubica drastično kazni, ako je moguće uvesti kaznu "Električna stolica", kao što je bilo ranije. Kad bi vlast uvela ovakve rigorozne kazne manje bi bilo ubistava. Osim toga on je svestan da m u roditelji imaju jaku zaledjinu i uticajne prijatelje i čim ga puste ide u svet da se šepiri, kao i njegova majka na sudjenju.

Odgovori 61 23
Zvezdas

03.02.2024 22:50

@Leštanac - Jesi ti prirodno glup ili vezbas?? Decko nije krivicno odgovoran. Nece mu se ni suditi.

Odgovori 33 38
Leštanac

03.02.2024 23:31

@Zvezdas - @ Zvezdas - Ti izgleda da si polupismen. Prolitaj moj komentar ponova pa onda piši ako si pismen. Jasno sam napisao da se mora pod hitno menjani Zakonski propis. Ti očito štitiš masovnog ubicu i njegove roditelje. Da li si roditelj? Mnogi roditelji odu na posao a deca idu u školu pa ćesto razmišljaju da se slučajno ne pojavi opet neki masovni ubica u školi gde jew njihovo dete. Mnoga deca, ako uopšte čitaš počinju da imitiraju masov nog ubicu Kostu.

Odgovori 38 17
Rade

04.02.2024 00:01

@Leštanac - I da se promeni zakon, nažalost ne primenjuje se retroaktivno.

Odgovori 37 8