VRELA POLJAKINJA U DEKOLTEU GLEDALA LEVANDOVSKOG I DRUGARE: Golišava Izaziva HAOS na EVRO (VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno na terenu, ali i na tribinama...

VRELA POLJAKINJA U DEKOLTEU GLEDALA LEVANDOVSKOG I DRUGARE: Golišava Izaziva HAOS na EVRO (VIDEO)

Foto: Instagram.com/martabarczok.official

Reprezentacija Poljske ima "vrelu" podršku na meču protiv Francuske u Dortmundu, pošto se na tribinama nalazi i mis Evropskog prvenstva 2016. godine Marta Barcok.

Naime, ona je Poljake bodrila i na prethodna tri velika takmičenja, a pažnju na sebe privukla je u Francuskoj kada su njeni ljubimci stigli do četvrtfinala, gde ih je eliminisao kasniji šampion, selekcija Portugala.

Marta se još jednom našla u centru pažnje, a svi su prosto bili fascinirani njenom lepotom.

Ovog puta je u crvenom dekolteu pozirala na tribinama, izazvaši delirijum mađu navijačima na Vestfalenu.

Što se tiče samog meča, ovaj duel praktično nema rezultatski značaj, pošto su Poljaci gotovo pa spakovali kofere da idu kući. ''Trikolori'' su u prvom kolu pobedili Austriju, a u drugom odigrali remi sa Holandijom. Sa druge strane Poljska je poražena od Holandije i Austrije, tako da sada imaju nula bodova. Međutim, situacija se zakomplikovala i sada je ludnica u Grupi D jer je Levandovski iz drugog pokušaja pogodio sa penala protiv Francuza i doneo im izjednačenje, dok Holanđani gube u Berlinu od Austrije.

Biće zanimljivo videti kakav će biti ishod ovog meča, da li će Poljaci izdržati i časno se oprostiti od prvenstva ili će Francuzi potvrditi kvalitet tima. Ove dve selekcije odigrale su do sada devet susreta, a Francuska je uspešnija sa šest trijumfa, dok Poljaci imaju svega jedan, a u tri navrata je bilo nerešeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading