PIKSIJEVA VOJSKA KRENULA U ŠETNJU, PA SE VRATILA U HOTEL: "Orlovi" koračali u stroju, jedan po jedan, a onda je NASTAO PROBLEM

Autor:

Sport

25.06.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marš na Drinu se mogao "osetiti" u vazduhu pre obrta.

PIKSIJEVA VOJSKA KRENULA U ŠETNJU, PA SE VRATILA U HOTEL: "Orlovi" koračali u stroju, jedan po jedan, a onda je NASTAO PROBLEM

Foto: Republika

fudbaleri Srbije

Fudbaleri Srbije spremni su za meč odluke na Evropskom prvenstvu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su kao prava vojska, u stroju jedan po jedan, izmarširali iz hotela "Maksimilijan" i poput najodlučnijih vojnika krenuli u šetnju Augzburgom. Bio je to očigledno plan selektora da se igrači malo relaksiraju na sam dan susreta sa Danskom, koji će im odrediti sudbminu na EVRO 2024.

 

 

Međutim, posle samo dvedesetak minuta, fudbaleri Srbije i ceo stručni štab vratili su se u hotel! Bez reči i nekog objašnjenja. Međutim, moglo se načuti ispred hotela da su u stvari "orlovi" odustali duže šetnje. Navodno, problem je nastao zbog vrućine jer je u Augzburgu danas izmereno mnogo više do 30 stepeni Celzijusa. Zato su se vratili u hotel da se tamo odmore i u klimatizovanim prostorijama sačekaju popodnevni polazak za Minhen.

Ipak, i kratkotrajni izlazak iz hotela bio je prilika da naši navijači, koji celo pre podne čekaju da vide svoje ljubimce, požele im sreću. Nema sumnje da će im sreća biti potrebna, ali ni da su povici "Srbija, Srbija" i dovikivanje poimence svakom igraju ulili dodatnu energiju koja će im biti potrebna protiv Danaca.

Republika

Foto: Republika

 

U šetnji sa svojim izabranicima bio i selektor Piksi. Takođe miran i bezbrižan. Hladan kao špricer. Baš kao što je bio i jutros kada ga je Republika  zatekla kako sa svojim saradnicima mirno ispija prvu jutarnju kafu na dan sudbonosnog meča. On su sedeli u bašti hotela u kojem su odseli u Augzburgu, pili kafu i pravili poslednje dogovore pred današnji meč na Alijanc areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading