MORA NOĆNA ŠETNJA, PA ČAK I AKO JE VODA DO KUKOVA! Beograđani prošetali JEZEROM NA ULICAMA PRESTONICE (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.07.2024

00:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što bi se reklo, zdravlje je najvažnije!

MORA NOĆNA ŠETNJA, PA ČAK I AKO JE VODA DO KUKOVA! Beograđani prošetali JEZEROM NA ULICAMA PRESTONICE (VIDEO)

Foto: tiktok.com/Slobodan Mrgic

Stravično nevreme pogodilo je večeras čitavu Srbiju, a oluju nije uspeo da izbegne glavni grad, koji je čitav pod vodom. Struje nema u nekim delovima grada, ali zato vode ima svuda.

Najnoviji snimci sa društvenih mreža pokazuju da je u nekim delovima prestonice voda čak do kukova, a da su automobili potopljeni gotovo do krovova.

Ipak, iako je sitaucija u kojoj se Beograđani trenutno nalaze veoma izazovna, neki ljudi su ipak odlučili da nevreme neće pokvariti njihovu večernju rutinu, te su izašli da ispoštuju noćnu šetnju.

 

 

Naoružani kišobranima da bi se zaštitili od kiše, normalno, neki Beograđani izašli su na ulice i prizor rešili da podele sa ostatkom Srbije.

Nevreme je stalo, posledice su više nego očigledne. Kako se na snimku vidi, radnje su potpuno potopljene, a šteta je gotovo totalna.

 

 

Na jednom snimu se čak videlo kako plutajući kontejner juri automobil na Vidikovcu, a voda izbija iz kanalizacionih otvora u vidu gejzira.

Iako je u poslednjih pola sata bilo mirno, gromovi ponovo tutnje nad Beogradom, te nije isključivo da prestonicu večeras čeka još jedan talas kiše.

 

 

Da stvar bude gora, RHMZ je upalio meteoalarm i za sutra, te nas i za manje od 24 časa može zadesiti slična nepogoda, tako da, narode, nek ti je Bog u pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

02.07.2024 01:02

E bas im je do setnje A cenu sluzi kisonran kad je voda do kuka?