DANCI PRETE SRBIJI! Ovo im se NIJE DESILO 20 godina!

Autor:

Sport

22.06.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Skandinavaca Peter Miler veruje u uspeh.

DANCI PRETE SRBIJI! Ovo im se NIJE DESILO 20 godina!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalske reprezentacije Srbije i Danske odmeriće snage u trećem kolu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a pomenuti duel je od presudnog značaja za obe ekipe ukoliko žele da se dokopaju osmine finala.

Svesni su težine duela Skandinavci, što najbolje svedoče reči Petera Melera, direktora reprezentacije.

- Odlučujući meč nam predstoji. Ako izgubimo, biće to dva poslednja kola zaredom u kojima nećemo napredovati iz grupne faze (Svetsko prvenstvo u Kataru 2022, prim. aut.), ali obrnuto imamo priliku da napredujemo bez izgubljenog meča, a na Evropskom prvenstvu to nismo radili 20 godina - rekao je Meler.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Peter Meler, direktor reprezentacije Danske

Međutim, poučeni odlično partijom i remijem protiv Engleske, u danskom tabru vlada optimizam pred duel sa Piksijevim "orlovima".

- Verujem da možemo da napravimo dobar rezultat protiv Srbije - istakao je Meler.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading