BIVŠI TRENER ZVEZDE NEMA DILEMU! UEFA mora da KAZNI Albance i Hrvate!

Autor:

Sport

22.06.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traži najtežu moguću sankciju za ove dve reprezentacije.

BIVŠI TRENER ZVEZDE NEMA DILEMU! UEFA mora da KAZNI Albance i Hrvate!

Foto: www.profimedia.rs

Rasističke i šovinističke uvrede izrečene od strane navijača Hrvatske i Albanije na utakmici te dve reprezentacije, na EURO 2024 u Nemačkoj i dalje su glavna tema na šampionatu Starog kontinenta.

UEFA je u međuvremenu sprovela istragu protiv oba fudbalska Saveza, jer su navijači horski jedni drugima uzvikivali - "Ubij Srbina!" Na tapetu je i fudbaler Albanije Mirlind Daku, koji je preko megafona poveo vređanje Srba i Makedonaca posle utakmice.

Miodrag Božović "Grof", nekadašnji trener Crvene zvezde, nada se da će UEFA odraditi istragu po svojim pravilima i adekvatno kazniti zemlje, čiji su navijači protivno svim pravilima sporta vređali Srbe, Srbiju i Severnu Makedoniju.

Foto: TV Arenasport/Printscreen

Miodrag Božović "Grof"

- Čuo sam da Srbija može da se povuče sa Evropskog prvenstva. UEFA mora da kazni Albaniju i Hrvatsku zbog svih uvreda. Ako urade sve kako treba i ispravno, onda će sve biti u redu. Ako UEFA ne donese kaznu, ne znam šta bih rekao. Podržao bih svaku odluku reprezentacije Srbije - rekao je Božović u razgovoru za Sport24.

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović zatražio je da UEFA kazni dva saveza i najavio istupanje reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva, ukoliko se to ne desi.

Srbija, podsetimo, u poslednjem kolu igra protiv Danske 26. juna na Alijanc areni u Minhenu od 21 čas i neophodna joj je pobeda za siguran plasman u narednu fazu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading