NOVI SKANDAL NA EP! Nezapamćena BRUKA Albanaca! Vređali Srbiju, pa napravili HAOS na terenu!

Autor:

Sport

19.06.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se reakcija UEFA.

NOVI SKANDAL NA EP! Nezapamćena BRUKA Albanaca! Vređali Srbiju, pa napravili HAOS na terenu!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleske reprezentacije Hrvatske i Albanije su odigrali izuzetno uzbudljivu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj u okviru drugog kola Grupe B, remiziravši 2:2, ali ona je ostala u senci skandaloznog ponašanja kako navijača, tako i samih igrača.

Pre same utakmice, navijači obe ekipe su skandaloznim pesmama vređali Srbiju, razvijali transparente sa natpisima "Kosovo je Albanija" i oznakama "OVK", kao i pevali pesmu "Ubij Srbina".

Ovakvo ponašanje je naišlo na osudu kako domaće, tako i međunarodne javnosti, te je postalo predmet rasprave i osude.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativci Hrvatske

Utakmica nije prošla bez incidenata ni na samom terenu. Na kraju meča, navijači su upali na igralište, stvarajući haos i narušavajući sigurnost reprezentativaca i ostalih prisutnih. Ipak, redari su uspeli da ih savladaju i izvedu van terena, sprečavajući dalje incidente.

Krajnji rezultat utakmice između Hrvatske i Albanije nije zadovoljio ni jedne ni druge, ali umesto sportskog nadmetanja, meč je obeležila atmosfera tenzije, provokacija i skandaloznog ponašanja kako navijača, tako i igrača.

Ovakav događaj je izazvao burne reakcije i postao predmet pažnje javnosti, ističući neophodnost preduzimanja adekvatnih mera kako bi se sprečila ponovna pojava ovakvih incidenata u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading