HRVATI VEĆ PAKUJU KOFERE? Dalić opet KUKA, evo koga sada KRIVI!

Autor:

Sport

19.06.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije moraju da se "vade" u poslednjem kolu protiv evropskih šampiona.

HRVATI VEĆ PAKUJU KOFERE? Dalić opet KUKA, evo koga sada KRIVI!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, podelio je svoje utiske nakon remija sa Albanijom, ističući izazovan karakter utakmice.

- Nije lako, jako teška utakmica i dva različita poluvremena. U drugom smo dali sve od sebe, povedemo 2:1 i primimo taj gol. Vrlo nezgodno, ali sve je i dalje u našim rukama. Protivnik nam je dao gol, dobio fanatičnu borbenost. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. Idemo sada na Italiju, ništa još nije izgubljeno - rekao je Zlatko Dalić posle još jedne razočaravajuće utakmice za njegov tim.

Objasnio je potom uzroke nemoći:

- Hteli smo preko bokova da napravimo prevagu, s Perišićem i Juranovićem. S Petkovićem u špicu smo trebali da imamo više lopte. Bili smo prespori, jednostavno. Gol se mogao sprečiti, 45 minuta držiš protivnika visoko, ne može ti ništa. Onda se u zadnjih pet minuta sve okrene. Dali smo im šansu. Stalno smo se rvali i tukli s napadačima, umesto da se izvučemo - istakao je hrvatski selektor.

Foto: www.profimedia.rs

Hrvati ponovo nisu pobedili

Iskusni stručnjak izrazio je zahvalnost prema navijačima za njihovu podršku, priznajući njihovu ulogu u podizanju tima kako kroz pobede, tako i kroz neuspehe.

- Hvala navijačima, nosili su nas kad smo gubili i kad smo vodili. Teško je kad primiš gol u poslednjoj minuti, ali kad se pogleda prvo poluvrijeme dobro je. Nije problem u pristupu, protivnik je dao gol i zatvorio se. Jednostavno nije išlo, presporo i pretromo. Drugo poluvreme je pokazatelj kako trebamo, žao mi je što smo se na kraju bespotrebno povukli, ali nedostajalo je snage - zaključio je Zlatko Dalić.

Hrvatska će u poslednjem kolu igrati protiv evropskog šampiona Italije, dok se Albanija sastaje sa Španijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading