"BOMBA" ODJEKNULA U HUMSKOJ! OBRADOVIĆ DOBIJA IGRAČA IZ IDEALNE PETORKE: Partizan doveo veliko pojačanje

Autor:

Sport

29.06.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajzea Majk prešao u crno-bele.

"BOMBA" ODJEKNULA U HUMSKOJ! OBRADOVIĆ DOBIJA IGRAČA IZ IDEALNE PETORKE: Partizan doveo veliko pojačanje

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaški klub Partizan nastavlja sa iznenađenjima i aktivnim radom tokom letnjeg prelaznog roka. Najnovije pojačanje crno-belih je američki košarkaš Ajzea Majk, čiji je dolazak potvrđen sa ugovorom na dve godine. Majk dolazi u Partizan iz francuskog Burga, a njegov dolazak je definitivno dobra vest za navijače Partizana.

Ajzea Majk nije nepoznat u evropskoj košarci, s obzirom da je u prošloj sezoni bio član idealne petorke Evrokupa. Njegovo iskustvo i veštine će zasigurno doprineti jačanju Partizanovog tima i unaprediti igru crno-belih. Dolazak ovako kvalitetnog igrača je sjajan potez za Partizan i sigurno će dodatno podići nivo takmičarskog duha u ekipi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Dolazak Ajzee Majka u Partizan sigurno će imati veliki uticaj na taktiku i strategiju tima. Njegove veštine i iskustvo doneće novu dinamiku u igru crno-belih, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Majk uklopiti u timsku hemiju.


Navijači Partizana su veoma uzbuđeni zbog dolaska Ajzee Majka, te se na društvenim mrežama već mogu videti brojne reakcije oduševljenja i očekivanja od novog pojačanja. Svi se nadaju da će Ajzea Majk biti ključni igrač u ostvarenju klupskih ciljeva u narednoj sezoni.

Dolazak Ajzee Majka u Partizan definitivno predstavlja veliko pojačanje za klub. Njegovo iskustvo, veštine i prethodni uspesi u Evrokupu garantuju interesantnu sezonu za navijače Partizana. Svi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Majk uklopiti u tim i doprineti ostvarenju klupskih ambicija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading