JUNAK TURSKE U VEZI ZA ZANOSNOM SRPKINJOM Prelepa Anđela je zbog njega PREŽIVELA PAKAO! Posle Gruzije - PLAKALA KAO KIŠA!

Autor:

Sport

19.06.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melt Muldur ne krije ljubav prema devojci iz Republike Srpske.

JUNAK TURSKE U VEZI ZA ZANOSNOM SRPKINJOM Prelepa Anđela je zbog njega PREŽIVELA PAKAO! Posle Gruzije - PLAKALA KAO KIŠA!

Foto: Instagram

Anđela

U sjajnom meču prvenstva Evrope u Nemačkoj, fudbaleri Turske uspeli su da ostvare pobedu nad reprezentacijom Gruzije rezultatom 3:1. Meč je obeležio Melt Muldur, čiji je pogodak postao jedan od najupečatljivijih na prvenstvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @koprena.andjela

 


Melt Muldur, turski fudbaler, dospeo je u centar pažnje evropske javnosti nakon svoje maestralne partije na meču protiv Gruzije. Međutim, osim sportskih dostignuća, javnost je zainteresovala i njegova ljubavna priča. Naime, Muldur već neko vreme u vezi je sa Anđelom Koprenom, plavokosom Srpkinjom iz Republike Srpske. Ona nakon gola svog dragog nije krila oduševljenje, pa je od sreće plakala kao kiša. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @koprena.andjela

 

Par često deli fotografije sa svojih putovanja na društvenim mrežama, a njihov dom je u Istanbulu, gde Muldur igra za tamošnji klub Fenerbahče. U martu ove godine, Anđela je doživela neprijatnost dok je bodrila svog momka na utakmici između Trabzona i Fenerbahčea. Naime, napadnuta je od strane navijača protivničke ekipe, ali je na sreću sve prošlo bez ozbiljnijih posledica. Anđela je ovu situaciju podelila na svom Instagram profilu, opisujući kako joj je "srce stalo na tren".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @koprena.andjela

 


Ova ljubavna priča između turskog fudbalera i plavokose Srpkinje izazvala je pažnju javnosti, dodatno humanizujući sportske zvezde i pokazujući da iza uspešnih sportista stoje i lične priče koje ponekad nisu poznate široj publici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading