IZAŠAO IZ MRTVAČKOG SANDUKA NA BINU: Začula se crkvena zvona, a onda se pojavio Desingerica! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

30.06.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni reper ponovo uspeo da šokira!

IZAŠAO IZ MRTVAČKOG SANDUKA NA BINU: Začula se crkvena zvona, a onda se pojavio Desingerica! (VIDEO)

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Desingerica

Sinoć je održano spektakularno drugo veče festivala "Belgrade Music Week". Publika je dobila priliku da uživa u nastupima najaktuelnijih izvođača, a posebnu pažnju privukao je reper Dragomir Despić Desingerica, koji je nastupao poslednji.

Naime, u jednom trenutku je muzika stala, krenula su da zvone crkvena zvona, a onda je grupa od četiri muškarca na binu iznela sanduk. Iz sanduka je izašao Desingerica, koji je nosio pocepanu majicu i izgledao kao vampir. Odmah je zapevao svoj hit "CCapela", a publika, koja je prvenstveno bila u šoku, krenula je da peva zajedno sa njim uglas.

Inače, pre Desingerice je nastupao i reper i bivši zadrugar Nemanja Đerić Đekson, koji je bio oduševljen nastupima na ovom festivalu, te istakao da jedva čeka da vidi Desingericu.

- Kidanje, svake godine sve bolje izgleda! Pao mi je mrak na oči, kao i svaki nastup - rekao je Đekson za okupljenje medije, među kojima je bila i ekipa portala Republika, pa nastavio:

- Ove godine ja nisam hteo mnogo da se trudim oko toga... Lacku je iskidao, vau! Sada je kasnio, ali je pokidao... Nisam ništa pevao, a iskidali smo, mi i onako rokamo opet posle. Rasta je tata i naš brat Desingerica, ono... Ali iskreno, ja sam tu ćale. Ja ne cimam ljude za duete, čekam da se oni jave, a onda ja, gotivimo se, valjda pratite storije.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Đekson na Music Week-u

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading