NEVEROVATNA ODLUKA: Zbog zabrane kluba, OVAJ košarkaš neće učestvovati na OI

Autor:

Sport

29.06.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih u Kanadi.

NEVEROVATNA ODLUKA: Zbog zabrane kluba, OVAJ košarkaš neće učestvovati na OI

Foto: Tanjug/AP

Lebron ide ka košu Voriorsa

Jedan od najboljih košarkaša Kanade, Endru Vigins, neće prisustvovati predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Iako je nekada bio prvi pik na NBA draftu i godinama važio za jednog od najboljih košarkaša Kanade, Vigins neće moći da brani boje svoje reprezentacije na ovom prestižnom takmičenju.

Prema pričama koje kruže po Americi, a dolaze od ljudi bliskih Golden Stejt Voriorsima, postoji mogućnost da je Viginsu zabranjeno da igra na Olimpijskim igrama zbog planiranog trejda. Prema pravilima FIBA, klub može skloniti igrača sa prvenstva samo u slučaju povrede, a s obzirom na to da Vigins već neko vreme ima problema sa skočnim zglobovima, ovo je bio dovoljan razlog da se skloni sa spiska za Olimpijske igre.

Odluka o njegovom izostanku sa Olimpijskih igara sigurno će razočarati mnoge navijače, ali ostaje da se vidi da li će se spekulacije o mogućem trejdu zaista ostvariti.

Da se podsetimo još jednog značajanog događaja na košarkaškoj sceni, tj. transfer Saše Vezenkova u Grčku. Ovaj transfer, koji je označen kao "transfer godine" u grčkoj košarci, izazvao je veliku pažnju javnosti.

Saša Vezenkov, jako talentovan košarkaš, privukao je veliku pažnju medija svojim impresivnim igrama u prethodnoj sezoni, te je njegov dolazak u novi klub izazvao uzbuđenje među navijačima i stručnjacima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading