SUKOB MIŠLJENJA SELEKTORA I KAPITENA: Tadić LJUT zbog klupe! PIKSI: Uh, NIJE DOBRO ako je to rekao! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2024

00:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije poraženi od Engleza na startu EP sa 1:0.

SUKOB MIŠLJENJA SELEKTORA I KAPITENA: Tadić LJUT zbog klupe! PIKSI: Uh, NIJE DOBRO ako je to rekao! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Srbije poraženi su od Engleske na startu EVRO2024, a nakon meča na Šalke areni selektor Stojković i kapiten Tadić imali su drugačiju viziju situacije.

Razlog je što je Piksi od starta utakmice ostavio kapitena na klupi, što je Tadiću teško palo.

- Teško, iskreno teško, mislim pričao sam sa selektorom, imamo komunikaciju, ali sam teško prihvatio jer se igra protiv Engleske, lider sam, kapiten, mislim da sam najbolji igrač ovog tima. Naravno da mislim da je trebalo da počnem, ali poštujem odluku selektora, mislim da sam mogao više da uradim za 90 minuta. Ako on kaže, da igram 30 minuta, onda ću da igram 30. Ali dobro, idemo dalje, nije bitan pojedinac, nije to bitno, bitno je da idemo dalje, to je najbitnije, to je jedino pravo merilo. Imamo veliko zajedništvo i učinićemo sve za to - rekao je Tadić.

Potom je Piksi na koferenciji upitan da prokomentariše izjavu kapitena.

- Nije dobro, ako je to rekao. Nikako nije dobro. To je moja odluka, doneta iz taktičkih razloga. Želeo sam Tadića sa svežim nogama u drugih 45 minuta. Ništa više. Radi se o taktici - rekao je Stojković, a zatim spustio loptu:

Kakva, bre, bura… Dajte bre ljudi. Taman posla. Neće biti bure oko kapitena. Moja odluka, moje viđenje. Nema nikakve polemike oko toga. Ja donosim odluke, ja sam taj koji je na tom mestu. Nema tu prostora za polemisanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading