U REDOVIMA ''ORLOVA'' ODLIČNA ATMOSFERA: Pogledajte kako su Petroviću čestitali prinovu! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Srbije postao otac.

U REDOVIMA ''ORLOVA'' ODLIČNA ATMOSFERA: Pogledajte kako su Petroviću čestitali prinovu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Atmosfera u fudbalskoj reprezentaciji Srbije pred meč sa Slovenijom je fantastična. "Orlovi" se spremaju za meč drugog kola Evropskog prvenstva protiv selekcije Slovenije, koji se igra u četvrtak od 15.00 u Minhenu. Nakon početnog poraza od Slovenije, ekipa ima priliku da ostvari prvi trijumf na turniru, a prema rečima stručnog štaba i igrača, atmosfera u timu je izuzetno pozitivna i motivišuća za postizanje uspeha.

Golman reprezentacije Srbije i čuvar mreže Čelsija, Đorđe Petrović, danas je postao otac devojčice po imenu Dorotea. Saigrači i stručni štab su mu čestitali na pravi način, praveći špalir za tatu Đorđa, a potom su, po tradiciji, iscepali mu majicu. Ovo emotivno i simbolično gesto pokazuje jedinstvo i podršku unutar tima, što može dodatno ojačati vezu između igrača i doprineti njihovoj motivaciji pred naredni meč.

 

 

Podsetimo, trenutno se Srbija nalazi na poslednjem mestu u grupi C sa 0 osvojenih bodova. Međutim, već u narednom meču postoji prilika da se promeni ova situacija. Grupu će proći dve najbolje plasirane ekipe, dok će se četiri ekipe koje zauzmu treću poziciju sa najboljim učinkom plasirati u osminu finala. S obzirom na kvalitet tima i pozitivnu atmosferu koja vlada u reprezentaciji, "Orlovi" imaju velike šanse da ostvare uspeh i naprave preokret u grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading