GRIZMAN RASCEPAO ČELO POSLE ŽESTOKOG PADA U REKLAME! Odmah je pritrčalo medicinsko osoblje (FOTO)

Autor:

Sport

17.06.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije izgledalo nimalo prijatno.

GRIZMAN RASCEPAO ČELO POSLE ŽESTOKOG PADA U REKLAME! Odmah je pritrčalo medicinsko osoblje (FOTO)

Foto: X/Printscreen

Francuski napadač Antoan Grizman završio je krvav posle užasnog sudara sa reklamnim panoima tokom meča protiv Austrije. Napadač Atletiko Madrida bio je deo startne postave "trikolora" za njihov otvarajući meč Grupe D na Evropskom prvenstvu. Napadač Francuske je pokušao da se suprotstavi defanzivcu Austrije Maksimilijanu Veberu duž aut linije. Igrač koji je postigao jedini (auto)gol na meču ga je gurnuo u reklamne panoe, a Grizman je glavom prvo udario u njih, što je rezultiralo ozbiljnim posekotinama na glavi.

Medicinsko osoblje Francuske odmah je priteklo u pomoć Grizmanu, tretirajući ga na terenu pre nego što je prebačen na detaljniji pregled van. Na povređeno mesto stavljen mu je velik zavoj, ali nije dugo potrajao jer je odmah spao tokom sledećeg poteza. Grizman je pokušao da ponovo stavi zavoj, ali nije uspeo i bacio ga je na teren. Ipak, uprkos povredi, igrač Atletika je nastavio da igra bez zavoja.


Grizman, star 33 godine, jedan je od najiskusnijih igrača na turniru u Nemačkoj. Ima 130 nastupa za Francusku, a osvojio je Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom 2018. Takođe je bio vodeći strelac na Evropskom prvenstvu 2016. Ovo je njegovo mesto u selekciji Didijea Dešama nakon sezone u kojoj je postigao 24 gola u svim takmičenjima za Atletiko Madrid.

Podsetimo, u grupi D u kojoj su Francuska i Austrija nalaze se još Holandija i Poljska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading