PIKSI MU IZBIO 5.000 FUNTI IZ DŽEPA, ALI GA TO NIJE NAJVIŠE ZABOLELO: Jedan navijač Engleske "pukao" zbog izmene kod "orlova"

Autor:

Sport

17.06.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicu posle toga nije mogao da gleda i za to je imao debeo razlog.

PIKSI MU IZBIO 5.000 FUNTI IZ DŽEPA, ALI GA TO NIJE NAJVIŠE ZABOLELO: Jedan navijač Engleske "pukao" zbog izmene kod "orlova"

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije poraženi su od Engleske sa 1:0 na startu Evropskog prvenstva, ali igrom ulili nadu da mogu do druge faze takmičenja ako ponove partiju iz drugog poluvremena protiv Slovenije i Danske. S druge strane, osvojena startna tri boda olakšala su Englezima kalkulaciju za osminu finala, ali nisu svi navijači na Ostvrvu bili srećni zbog ovakve pobede. I to zbog opklade.

Jedan navijač Engleske imao je neverovatno samopouzdanje u ishod meča između Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu. Bio je toliko siguran u pobedu Srbije da je odlučio da se kladi 5.000 funti na taj ishod, verujući da će to biti "najlakše zarađene pare" u njegovom životu. Kada je selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, zamenio Aleksandra Mitrovića, situacija se promenila. Tada je ovaj Englez shvatio da nema gola, što ga je dovelo do tačke da je slomio televizor od besa.

 

 

Ogorčeni navijač je svoju frustraciju podelio na društvenim mrežama, gde je izrazio svoje očajanje zbog gubitka klađenja i uništenog televizora. Njegova reakcija izazvala je brojne komentare i reakcije drugih korisnika.


Očigledno je da je ova utakmica između Srbije i Engleske izazvala burne emocije kod navijača, kako na terenu, tako i van njega. Svi su željno iščekivali ishod utakmice, ali malo ko je očekivao da će doživeti ovakav emotivni rollercoaster.

Ova utakmica između Srbije i Engleske izazvala je neviđenu reakciju kod navijača. Neki su bili oduševljeni, dok su drugi, kao što je ovaj navijač, doživeli pravu dramu. Interesantno je da se ovakav scenario nije desio na prethodnih 322 utakmice na Evropskom prvenstvu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading