MORALI SMO DA PATIMO: Selektor poslao BRUTALNU poruku posle poraza Srbije od Engleske

Autor:

Sport

17.06.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan igra privukao posebnu pažnju.

MORALI SMO DA PATIMO: Selektor poslao BRUTALNU poruku posle poraza Srbije od Engleske

Foto: Profimedia

sautgejt i piksi

Fudbaleri Engleske savladali su Srbiju sa 1:0 u prvom meču C grupe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Startna tri boda osvojena u Gelzenkirhenu okalšaće put izabranicima Gereta Sautgejta prema osmini finala, ali on nije u potpunosti srećan. Sam način na koji su došli do tri boda je onogo teži od onog koji su na Ostrvu očekivali.

Selektor Engleske istakao je snagu tima Srbije nakon meča i istakao da je Srbija pružila snažan otpor i da je bilo izazovno igrati protiv njih.


- Srbija je jak tim. Morali smo da patimo, što mislim da je zaista dobro za nas. Mislim da je to što smo odbranili gol na način na koji smo to uradili bilo dobro za nas. Zaista sam bio zadovoljan većim delom igre, u drugom poluvremenu nije bilo kako sam želeo, ali je veoma važno što smo pobedili - rekao je Sautgejt.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Jedan od duela u Gelzenkirhenu

 

On je bio pun hvale za Belingema i optimističan za nastavak takmičenja.

- Džud piše sopstveni scenario. Sve je kod njega u pravom tajmingu, od trčanja do izgradnje napada. Mislim da su svi naši napadači izgledali zaista dobro. Uveren sam da ćemo u nastavku takmičenja postići još golova - dodao je on.


Srbija će naredni meč odigrati protiv Slovenije, dok će Engleska odmeriti snage sa Danskom. S obzirom na izazove koje su obe ekipe imale u prvom kolu, očekuje se da će ovi mečevi biti izuzetno zanimljivi i neizvesni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading