BRUKA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE: Hrvatska zastava na avionu u kom su "Orlovi" putovali u Minhen, u njega uveli i PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Autor:

Vesti

26.06.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić se tom prilikom i fotografisao sa reprezentativcima, a fudbalski savez ga je praktično doveo pred svršen čin, pošto nije mogao ni da nasluti da će se naći u letelici sa zastavom susedne države.

BRUKA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE: Hrvatska zastava na avionu u kom su "Orlovi" putovali u Minhen, u njega uveli i PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Prema informacijama našeg portala, na avionu u kom su reprezentatici Srbije otputovali u Minhen se nalazila zastava Hrvatske. Posebna je bruka što suu isti taj avion uveli i predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je došao na aerodrom da poželi sreću selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i fudbalerima.

Predsednik Vučić se tom prilikom i slikao sa reprezentaticima i poželeo im srećan put i mnogo sreće na evropskom prvenstvu.

Borite se i pobedite ih sve! Poželeo sam srećan put našim fudbalerima na #EP - napisao je Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu.

Kako saznaje portal Republika, predsednik Aleksandar Vučić je bio doveden pred svršen čin i na koji način nije mogao da reaguje zbog hrvatske zastave. Ovo je velika bruka i sramota, očekuje se reakcija nadležnih organa povodom ovog incidenta.

Inače, sramotna je i izjava selektora Dragana Stojkovića Piksija da se nismo obrukali. 

Naime, igre reprezentacije na Evropskom prvenstvu bile su izuzetno razočaravajuće na sve tri utakmice. Zbog toga smo se i vratili kući pre eliminacione faze takmičenja, iako su čak i trećeplasirane ekipe u grupama (četiri od šest) prošle dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading