"ORLOVI" RANO LETE KUĆI: Evo kada fudbaleri Srbije stižu u Beograd

Autor:

Sport

26.06.2024

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastup na EVRO 2024 je neslavno završen.

"ORLOVI" RANO LETE KUĆI: Evo kada fudbaleri Srbije stižu u Beograd

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije je završila svoje učešće na Evropskom prvenstvu već nakon grupne faze. Na veliko razočaranje navijača, koji su čekali 24 godine da vide našu zemlju na EVRO 2024, izabranici Dragana Stojkovića Piksija su nastup u Nemačkoj završili već posle grupne faze odigravši 0:1 sa Engleskom, 1:1 sa Slovenijom i 0:0 sa Danskom, što je bilo premalo čak i za provlačenje u osminu finala makar sa trećeg mesta.

Posle završetka takmičenja, fudbaleri se sada spremaju za povratak u Srbiju. Prema informacijama iz Augzburga, naše baze tokom EVRO 2024, let za povratak zakazan je za  danas, za sredu u 17 sati sa aerodroma u Minhenu. Očekuje se da će fudbalska reprezentacija Srbije stići u prestonicu Srbije dva sata kasnije, ali izgledno bez pompe i nekog dočeka.


Naime, posle ispadanja sa prvenstva javnost je izrazila razočaranje rezultatom, ali istovremeno pružila podršku igračima koji su uložili veliki trud tokom takmičenja. Doduše, postavlja se pitanje o budućim planovima i očekivanjima od selektora i igrača fudbalske reprezentacije Srbije u narednom periodu.

Iako je završetak učešća na prvenstvu Evrope izazvao tugu među igračima i navijačima,  koji su nezadovoljstvo iskazali i zvužducima na Alijanc areni, fudbalska reprezentacija Srbije će se vratiti u domovinu na mala vrata.. Ostaje da se vidi kako će se tim oporaviti od ovog iskustva i kakvi će biti planovi za buduća takmičenja. Navijači će svakako nastaviti da prate i podržavaju svoj omiljeni tim u svim njihovim narednim podvizima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading