ODLIČAN POSAO PARTIZANA: Crno-beli prodali igrača za tri miliona, a doveli vezistu iz Izraela besplatno!

Autor:

Sport

26.06.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan sklapa kockice za narednu sezonu.

ODLIČAN POSAO PARTIZANA: Crno-beli prodali igrača za tri miliona, a doveli vezistu iz Izraela besplatno!

Foto: Starsport

Posle završetka Prvenstva Evrope za fudbalere Srbije, pažnja javnosti se ponovo usmerava ka klupskim događanjima. Prema informacijama sa portala B92.sport, Partizan je uspeo da proda Sameda Baždara klubu Al Ain iz Abu Dabija za iznos od tri miliona evra. Baždar je prošle sezone ostvario impresivne rezultate, postigavši osam golova i ostvarivši asistenciju na 31 utakmici. Tokom sezone, izrazio je želju da napusti klub sa kojim je imao ugovor do leta 2026. godine.

Foto: Starsport

Samed Baždar

U isto vreme, Partizan je dogovorio dolazak veziste Omera Atzilija, bez obeštećenja, iz kluba čiji je Baždar prodat. Atzili je reprezentativac Izraela i igrao je za renomirane klubove poput Makabi Haife, APOEL, Makabi Tel Aviva, Granade, Beitar Jerusalema i Hapoel Rišona. Posebno je impresivan bio u sezonama 2021/2022 i 2022/2023, kada je postigao čak 54 gola na 106 utakmica za Haifu. Protekle sezone je na 20 utakmica postigao šest golova u elitnom takmičenju Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Foto: www.profimedia.rs

Omer Atzili

Dolazak Omera Atzilija u Partizan izazvao je interesovanje javnosti. Njegovo iskustvo i impresivni rezultati iz prethodnih sezona stvaraju očekivanja da će doprineti jačanju tima i ostvarivanju uspeha u narednim takmičenjima. Navijači su takođe podeljeni po pitanju ovog transfera. Dok jedni smatraju da je prodaja Baždara bila neophodna radi finansijske stabilizacije kluba, drugi su izrazili razočaranje što klub gubi igrača koji je pokazao veliki potencijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading