SLAVNI GLUMAC POLIRAO MRTVAČKE SANDUKE! Nećete verovati čime su se poznati bavili pre nego što su postali popularni!

Autor:

Zabava

26.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi od njih su danas uspešni pevači i glumci, koji zgrću milione, a nekada su morali da se bore za koru hleba radeći najrazličitije poslove.

SLAVNI GLUMAC POLIRAO MRTVAČKE SANDUKE! Nećete verovati čime su se poznati bavili pre nego što su postali popularni!

Foto: Tanjug/AP

Da bi zaradili za život danas poznati pevači i glumci obavljali su "obične" poslove. Pre nego što su postali slavni mnogi od njih morali su bora za koru hleba i oprobaju se u najrazličtijim profesijama, a možda najbizarnije zanimanje imao je slavni Šon Koneri (1930-2020), koji je polirao mrtvačke sanduke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šon Koneri

Tomas Šon Koneri rođen je 25. avgusta 1930. godine u siromašnoj četvrti Fontejnbridž u gradu Edinburgu. Konerijev otac bio je vozač kamiona, a majka sluškinja. Kada je imao 15 godina Šon je izbačen iz škole pa se pridružio britanskoj ratnoj mornarici. Iako je u školi bio loš učenik u ratnoj mornarici je bio dobar oficir. Nakon što je napustio vojsku posvetio se bodi bildingu, koji mu omogućavao da povremeno radi kao model, a pored toga Koneri je bio fizički radnik, zidar, izrađivač mrtvačkih kovčega, spasilac na plaži i umetnički model na Akademiji likovnih umetnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Madona

Navodno, škotski glumac je iz opklade proveo noć u mrvačkom sanduku! Prvi posao dobio je sa samo sedam godina, kada je radio kao dostavljač mleka.

Nije samo Koneri morao da se pomuči u životu, pa su tako mnoge poznate ličnosti ušle u svet šoubiznisa prvobitno radeći poslove "običnih" ljudi.

Republika

Foto: shutterstock

Margo Robi

Na primer, Madona je prodavala krofne u jednom poznatom lancu restorana, Hju Džekmen je radio kao klovn na privatnim zabavama, a Megan Markl se bavila kaligrafijom. Popularna Barbika Margo Robi prodavala je karte u metrou, Bijonse je radila u salonu lepote, a Opra Vinfri je bila kasirka u supermarketu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading