NOVI DOLAZAK NA MALI KALEMEGDAN: Crvena zvezda dovela pojačanje iz Anadolu Efesa!

Autor:

Sport

26.06.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se ozbiljno pripremaju za narednu sezonu.

NOVI DOLAZAK NA MALI KALEMEGDAN: Crvena zvezda dovela pojačanje iz Anadolu Efesa!

Foto: www.profimedia.rs

Crvena zvezda je zvanično predstavila svoje novo pojačanje, doskorašnjeg košarkaša Efesa, Majka Dauma. Ovaj 25-godišnji američki košarkaš visok je 208 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. Daum je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom na dve godine (1+1).

 

 

Majk Daum je tokom svoje karijere igrao za različite evropske klubove, ali je najviše pažnje privukao svojim igrama u dresu turskog giganta Efesa. U protekloj sezoni Evrolige, Daum je pokazao svoj potencijal kao sjajan skakač i šuter, te se očekuje da će doprineti jačanju tima Crvene zvezde u predstojećim izazovima.

Odlikuje ga odličan šut sa distance, velika borbenost i spremnost da se u potpunosti podredi timu. Ajzee Kenana. Ugovore su produžili Bolomboj, Gedraitis, Lazić i Teodosić, dok se Nikola Kalinić vratio svojoj kući i po treći put će nositi dres našeg kluba. 

Tim sa Malog Kalemegdana ima visoke ambicije u domaćem prvenstvu i Evroligi, a dolazak Majka Dauma dodatno pojačava timsku infrastrukturu i omogućava treneru Janisu Sferopulosu veće mogućnosti rotacije igrača. Očekuje se da će Daum svojim umećem doprineti ostvarenju ovogodišnjih ciljeva kluba. Podsetimo, Zvezda naredne sezone brani trofeje u AdmiralBet ABA ligi, KLS i Kupu Radivoj Korać, dok će u Evroligi pokušati da urade nešto dosta veće u odnosu na prošlu sezonu kada su završili na 16. mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading