POKAZAO JE KAKO SE BORI ZA GRB SRBIJE! Evo šta je Pavlović rekao posle NEZASLUŽENOG poraza od Engleske

Autor:

Sport

16.06.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Respektovali smo ih, ali..."

POKAZAO JE KAKO SE BORI ZA GRB SRBIJE! Evo šta je Pavlović rekao posle NEZASLUŽENOG poraza od Engleske

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je na otvaranju Evropskog prvenstva od Engleske minimalnim rezultatom - 1:0 (1:0).

Bojažljivo je ušla Srbija u prvo poluvreme, što je, ispostaviće se, kasnije debelo koštalo. Odmah se videlo da je Piksi rekao igračima da predaju kontrolu utakmice Englezima, što je i bilo za očekivati. I nije to tako loše izgledalo na startu, ali je falilo malo više hrabrosti,

a i sreće. Pritiskali su Englezi bez prave šanse, a onda je Saka probio po desnoj strani i nakon što je lopta nezgodno odskočila pravo na glavu Belingemu, Realovoj superzvezdi nije bilo teško da je u punom naletu sprovede u mrežu za rano vođstvo "Gordog albiona".

Izgledalo je tada kao da su sve nade već izgubljene, da je Srbija već "odsvirala" svoje, ali su naši reprezentativci tada pokazali karakter, tačnije, da potpuno preokrenu tok meča.

Početak drugog dela bio je primer kako je naša selekcija trebalo da počne i prvi, a i kako generalno treba da izgledamo i protiv Slovenije i protiv Danske. Sa igrom kao u drugom poluvremenu imamo čemu da se nadamo na ovom prvenstvu. Maltene je postojao samo jedan tim na terenu. 

U tim momentima "Gordi Albion" nije mogao ništa da uradi na polovini Srbije, Strahinja Pavlović je "hapsio" Kejna i Saku i bukvalno im nije dozvolio da dišu. Upravo je rođeni Šapčanin pred medijima govorio o utiscima posle frustrirajućeg meča.

Priliku da ponovo pružimo ovakvu partiju, ali je i krunišemo pogotkom, imaćemo 20. juna kada ćemo u Minhenu odigrati najvažniji meč u grupi protiv Slovenije od 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading