SLEDEĆI MEČ SRBIJA IGRA PROTIV SLOVENIJE! Pogledajte KOME bukmejkeri daju VEĆE šanse! Jedan tim je IZRAZITI FAVORIT!

Autor:

Sport

16.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentacija poražena na premijeri od Engleske.

SLEDEĆI MEČ SRBIJA IGRA PROTIV SLOVENIJE! Pogledajte KOME bukmejkeri daju VEĆE šanse! Jedan tim je IZRAZITI FAVORIT!

Foto: Tanjug/AP

Neuspeh na startu Evropskog prvenstva od reprezentacije Engleske, nije pomutio planove selekcije Srbije koja će u drugoj rundi tražiti iskupljenje protiv Slovenije.

Odigrali su hrabro izabranici Dragana Stojkovića Piksija, iako su uplašeno ušli u utakmicu protiv vicešampiona Starog kontinenta, međutim, primljen gol u ranoj fazi meča, koji je postigao Džud Belingem koštao je "orlove" boljeg rezultata.

Sada se Srbija okreće narednom meču koji igra za četiri dana na Alijanc areni protiv Slovenije. Komšije su remizirale u prvom kolu protiv Danske i "pucaju" od samopouzdanja pred megdan sa našim reprezentativcima, kojima je trijumf imperativ u predstojećoj utakmici.

Republika

Foto: https://www.profimedia.rs/

 

Svetske kladionice su već odredile kvote za duel Srbije i Slovenije, koji je na programu 26. juna u Minhenu, pa je tako Piksijeva ekipa veliki favorit u prestonici Bavarske, jer na pobedu "orlova" kvota iznosi od 1.90 do 1.93. Dakle, na uloženih 100 dinara, dobićete 190 ili 193 dinara.

Remi može da donese još veći profit kladiocima, budući da plaća kvotom od 3.15 do 3.40, dok je trijumf Slovenije najplaćeniji i on donosi koeficijent od čak 4,10!

Dakle, bukmejkeri veruju srpskim reprezentativcima, sada je na njima da potvrde sjajnu igru kroz nekoliko dana i upišu protiv "zmajčeka" prvi trijumf na takmičenju u Nemačkoj.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” prvi meč igraju protiv “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu, drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc arena, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading