SVI SMO MI VEČERAS PIKSI... Selektor Srbije PONOVIO čuveni kadar posle FRUSTRIRAJUĆEG meča sa Engleskom (FOTO)

Autor:

Sport

16.06.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je falilo...

SVI SMO MI VEČERAS PIKSI... Selektor Srbije PONOVIO čuveni kadar posle FRUSTRIRAJUĆEG meča sa Engleskom (FOTO)

Foto: RTS/printscreen

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je počela takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. "Orlovi" su poraženi od selekcije Engleske rezultatom 0:1 (0:1) u prvoj rundi Grupe C, pa će šansu za prolaz tražiti u narednim mečevima protiv Slovenije i Danske.

Gol primljen u ranoj fazi, na isteku 13. minuta, od strane Džuda Belingema, koštao je Piksijeve izabranike povoljnijeg rezultata, ali su po prikazanom na Feltins areni u Gelzenkirhenu naši fudbaleri zaslužili remi u najmanju ruku.

Ostaje žal za šansama Mitrovića, Vlahovića i Tadića, međutim, iskusniji sastav Engleske uspešno je sačuvao kapital i na kraju upisao trijumf na premijeri.

Nije krio razočaranje selektor "orlova" Dragan Stojković zbog poraza, a dovoljno je bilo da vidimo kadar sa kraja meča u kome je Piksi prikazan na sličan način kao što je to bilo u Kataru protiv Švajcarske - totalno devastirajuće.

Republika

Foto: X/printscreen

Piksi frustriran protiv Engleza

Ova slika govori više od hiljadu reči...

- Isfrustriranost postoji kad izgubimo utakmicu. To nije bio plan, plan je bio da pobedimo. Nismo se uplašili osim u tih 15 minuta, kada smo svesno dali loptu Englezima. Bili smo dobri u defanzivnoj zoni, naterali smo Engleze da se brane i mislim da treba da budemo ponosni. Sve je to život, nema čega da se stidimo. Možemo dosta toga i pokazaćemo to - rekao je selektor Stojković odmah posle meča za TV Arena sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading