RADE BOGDANOVIĆ OPLEO PO ENGLEZIMA! "Onaj Kejn nikada nije"... Evo ko mu SMRDI!

Autor:

Sport

16.06.2024

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji as "bez dlake na jeziku" o engleskim reprezentativcima.

RADE BOGDANOVIĆ OPLEO PO ENGLEZIMA! "Onaj Kejn nikada nije"... Evo ko mu SMRDI!

Foto: RTS/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije započela je svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj izvanrednom igrom protiv Engleske, iako je na kraju poražena rezultatom 0:1.

Ipak, očekivanja su nadmašena, a stručni konsultant RTS-a, Rade Bogdanović je bio vrlo kritičan prema izdanju engleske reprezentacije, ne štedeći reči u svojoj analizi.

- Sam podatak da su Englezi imali dva šuta u drugom poluvremenu, jednu prečku, ipak je to jako dobra selekcija. Mi smo je stavili kao jednog od kandidata za osvajanje EP. Jesu došli, ali nešto razmišljam, onaj Kejn nikada ništa nije osvojio, a mi ga favorizujemo da će nešto osvojiti, ali hajde to ćemo da vidimo. Od svih reprezentacija od prva tri dana od "ala" takozvanih, meni se nekako... Taj selektor mi "smrdi", desni bek Tripije mu igra levog, Arnold desni bek veznog. Previše mi je pametovao za moja shvatanja - rekao je Bogdanović.

Republika

Foto: Profimedia

Nikola Milenković i Hari Kejn

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” prvi meč igraju protiv “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu, drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc arena, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mila

17.06.2024 09:56

Ovaj Bogdanović je dojadio više i bogu i narodu.