PIKSI HVALI EKIPU I U PORAZU! "Treba da budemo PONOSNI"! Evo šta je selektor REKAO o narednim utakmicama!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

16.06.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija poražena na startu takmičenja u Grupi C.

PIKSI HVALI EKIPU I U PORAZU! "Treba da budemo PONOSNI"! Evo šta je selektor REKAO o narednim utakmicama!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je počela takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. "Orlovi" su poraženi od selekcije Engleske rezultatom 0:1 (0:1) u prvoj rundi Grupe C, pa će šansu za prolaz tražiti u narednim mečevima protiv Slovenije i Danske.

Gol primljen u ranoj fazi, na isteku 13. minuta, od strane Džuda Belingema, koštao je Piksijeve izabranike povoljnijeg rezultata, ali su po prikazanom na Feltins areni u Gelzenkirhenu naši fudbaleri zaslužili remi u najmanju ruku.

Ostaje žal za šansama Mitrovića, Vlahovića i Tadića, međutim, iskusniji sastav Engleske uspešno je sačuvao kapital i na kraju upisali trijumf na premijeri.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Nije krio razočaranje selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi zbog poraza, ali naglašava da šanse za prolazak u narednu rundu i dalje postoje.

- Isfrustriranost postoji kad izgubimo utakmicu. To nije bio plan, plan je bio da pobedimo. Nismo se uplašili osim u tih 15 minuta, kada smo svesno dali loptu Englezima. Bili smo dobri u defanzivnoj zoni, naterali smo Engleze da se brane i mislim da treba da budemo ponosni. Sve je to život, nema čega da se stidimo. Možemo dosta toga i pokazaćemo to - rekao je selektor Stojković odmah posle meča za TV Arena sport.

Na pitanje da li je Tadić bio povređen, pa zato nije počeo meč, imao je sledeći odgovor:

- Želeo sam da poštedim Tadića i znao da će doneti razliku u nastavku. To je sve bio deo plana, opet kažem, odigrali smo hrabro i pored ovako jake Engleske, favorita za osvajanje, samo je falio gol. Teško da možete da pobedite bez datog pogotka - završio je Stojković izlaganje za Arenu sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading