PIKSI ZAGRMEO KAO NIKAD! Selektor Srbije se UNEO sudiji u lice i OVO ga UPITAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka arbitra razbesnela legendarnog asa na klupi "orlova".

PIKSI ZAGRMEO KAO NIKAD! Selektor Srbije se UNEO sudiji u lice i OVO ga UPITAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je poraz od Engleske rezultatom 0:1 u prvom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Iako je Srbija pružila snažan otpor, Engleska je uspela da postigne gol i osvoji važne bodove.

U jednom trenutku tokom utakmice, selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, dobio je žuti karton zbog protesta kod četvrtog sudije. Piksi je prišao četvrtom sudiji i upitao ga:

- Zašto, zašto, zašto?

Iako je rezultat bio nepovoljan po Srbiju, treba istaći da su naši fudbaleri pružili snažan otpor. Imali su nekoliko izglednih prilika za postizanje gola, ali nisu uspeli da ih iskoriste. Ovo jasno ukazuje da Srbija ima potencijal da se nosi sa jakim protivnicima i da može da ostvari uspeh na ovom takmičenju.

Nakon poraza od Engleske, fudbaleri Srbije moraju da se fokusiraju na naredne utakmice i da pokažu svoju snagu i kvalitet.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” prvi meč igraju protiv “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu, drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc arena, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading