TRENUTAK KOJI JE PRELOMIO MEČ! Da li su "orlovi" OŠTEĆENI za penal? Navijači Srbije OGORČENI na Italijana! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sporna situacija obeležila duel u Gelzenkirhenu.

TRENUTAK KOJI JE PRELOMIO MEČ! Da li su "orlovi" OŠTEĆENI za penal? Navijači Srbije OGORČENI na Italijana! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Situacija u 61. minutu meča između Srbije i Engleske izazvala je burne reakcije kako među navijačima, tako i na društvenim mrežama.

Naime, sudija Danijele Orsato iz Italije nije dosudio penal nakon što je Aleksandar Mitrović oboren u šesnaestercu "Gordog Albiona". Ova odluka izazvala je brojne polemike, a mnogi smatraju da je Srbija kod ovog detalja oštećena.

Nakon sporne situacije na terenu, društvene mreže su bukvalno "usijale". Navijači su masovno delili snimak sporne situacije, izražavajući svoje nezadovoljstvo odlukom sudije.

Mnogi su se složili da je kontakt bio dovoljan za dosuđivanje penala, dok su drugi kritikovali sudiju Orsata zbog navodnog favorizovanja engleske reprezentacije.

Kada se pažljivo pogleda snimak, jasno je da je Mitrović bio u izglednoj gol šansi kada je gurnut od strane engleskog protivničkog igrača. Kontakt je definitivno postojao, ali je pitanje da li je bio dovoljno jak da bi se dosudio penal. Ipak, mnogi neutralni posmatrači slažu se da je odluka sudije bila vrlo diskutabilna.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” prvi meč igraju protiv “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu, drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc arena, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading