SRAMAN NAPAD NA SRBE! Englezi se OBRUKALI kao NIKAD pre! Zaboravljaju svoju ISTORIJU NASILJA! Teško LICEMERJE!

Autor:

Sport

15.06.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski tabloidi se ostrvili na navijače "orlova".

SRAMAN NAPAD NA SRBE! Englezi se OBRUKALI kao NIKAD pre! Zaboravljaju svoju ISTORIJU NASILJA! Teško LICEMERJE!

Foto: Tanjug/AP

Engleski navijači

Kako se bliži utakmica između Srbije i Engleske, u prvom kolu Grupe C, na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, kreću i sramne prozivke sa Ostrva.

Tako su britanski tabloidi posebnu pažnju posvetili navijačima "orlova", ocenjujući ih kao vandale, zaboravljajući da su upravo fanovi "Gordog Albiona" u celom svetu poznati ekstremisti, zbog kojih je svojevremeno Margaret Tačer morala da povuče radikalan potez i spreči veoma učestalo nasilje na tribinama svih engleskih liga.

I posle svih tih dešavanja, Englezi su našli za shodno da napadaju srpske navijače, nazivajući ih vandalima, samo kako bi podigli tenzije uoči premijere Piksijevih "orlova" 16. juna u Gelzenkirhenu protiv evropskih vicešampiona.

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativci Engleske sa selektorom Sautgejtom

Kada je reč o, kako su ih sramno nazvali, "srpskim huliganima", engleski mediji ih ovako opisuju:

- Ovdašnji ultrasi miksuju agresivni srpski nacionalizam s prezirom prema Zapadnoj Evropi i velikim simpatijama prema Putinu. Krvava invazija Rusije na Ukrajinu samo je podigla temperaturu. Srbija i Rusija imaju davne i bliske veze kroz kulturno nasleđe, pravoslavnu veru i slovenstvo - stoji u tekstu "Dejli Mejla".

Nema sumnje da su besramni Englezi spremni svim prljavim stvarima da se služe, svesni da im je forma reprezentacije u padu, što su izabranici Gereta Sautgejta potvrdili porazom od Islanda (0:1) u poslednjoj kontrolnoj utakmici pred dolazak na Evropsko prvenstvo.

Bolje im je, međutim, da se bave svojim problemima unutar nacionalnog tima, nego da šire mržnju i navlače gnev svih Srba na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading