ENGLEZI PROVOCIRALI KORTEO SA SRBIMA! Pokušali da IZAZOVU incident! Evo kako su NAŠI ODGOVORILI - Reagovala policija!

Autor:

Sport

16.06.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frka uoči meča na Šalke areni.

ENGLEZI PROVOCIRALI KORTEO SA SRBIMA! Pokušali da IZAZOVU incident! Evo kako su NAŠI ODGOVORILI - Reagovala policija!

Foto: www.profimedia.rs

Engleski navijači su u većini na Šalke areni u Gelzenkihenu na meču protiv Srbije na Evropskom prvenstvu.

Oni su uveliko na stadionu i okačili su svoje zastave, a Srbi su upravo stigli nakon kortea koji je trajao skoro sat.

Dok su se približavali stadionu, Ostrvljani su pokušali da ispovociraju ljude iz srpske povorke. Oni su skandirali "Albanija, Albanija". Naši navijači su odgovorili toposkim udarima i povicima "Škotska, Škotska", a reagovala je i policija.

Foto: www.profimedia.rs

 

Inače, naši fudbaleri posle 24 godine posta najzad su obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo. Kvalifikacije su u gotovo kompletno balkanskoj grupi završili drugom mestu iza Mađara, a ispred Crne Gore, Bugarske, Litvanije. Nakon Engleza, fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ostaje da odigra još dve utakmice grupne faze. „Orlovi“ će u drugom kolu C grupe igrati protiv Slovenije u četvrtak, 20. juna, od 15 časova na „Alijanc areni“ u Minhenu. Za kraj grupne faze, četu Dragana Stojkovića Piksija 25. juna od 21 sat očekuje utakmica protiv selekcije Danske, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Prvoplasirani i drugoplasirani tim obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Za plasman se prvo gleda broj bodova, zatim gol razlika, ukupan broj postignutih golova, ukupno pobeda. Posle grupne faze, sledi osmina finala (29. jun – 2. jul), četvrtfinale (5. – 6. jul), polufinale (9. – 10. jul) i na kraju finale (14. jul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading