ŠOK ZA FRANCUZE! Mbape dobio ZABRANU da se takmiči!

Autor:

Sport

16.06.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan rasplet među "trikolorima".

ŠOK ZA FRANCUZE! Mbape dobio ZABRANU da se takmiči!

Foto: www.profimedia.rs

Na današnjoj konferenciji za medije Francuske, Kilijan Mbape je izneo vrlo zanimljive informacije, a posebno je istakao razlog zbog kojeg neće igrati za Francusku na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Naime, kapiten je otkrio da je Real Madrid doneo odluku da mu ne dozvoli da učestvuje na najvećem planetarnom sportskom događaju, što je rezultat klupske politike da ne dozvoli preklapanje takmičenja.

Ovaj potez "kraljevskog kluba" je iznenadio mnoge ljubitelje fudbala, ali jasno je da je za Mbapea prioritet njegov status na "Santjago Bernabeu".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape

- Stav mog kluba (Real Madrid) je vrlo jasan, mislim da neću učestvovati na Olimpijskim igrama - istakao je Mbape.

Kapiten francuske reprezentacije je istakao da je stav Real Madrida vrlo jasan i da neće igrati na Olimpijskim igrama, te je time potvrdio spekulacije koje su se već ranije pojavljivale u medijima.

Klub koji sa klupe predvodi Italijan Karlo Anćeloti ne želi da riskira Mbapeovo zdravlje i formu pred početak nove sezone, te želi da mu omogući dovoljno vremena za odmor i pripreme.

Ova odluka je naišla na različite reakcije javnosti, ali je jasno da je za Mbapea klupski fudbal trenutno prioritet.

Francuska se, podsetimo, na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nalazi u Grupi D, zajedno sa selekcijama Holandije, Austrije i Poljske, a svoj prvi meč igra u ponedeljak protiv Austrijanaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading